Η περίοδος του Λέοντα θα είναι η καλύτερη για αυτά τα 3 ζώδια

23.07.2020
Η περίοδος του Λέοντα θα είναι η καλύτερη για αυτά τα 3 ζώδια
Η εποχή του Λέοντα μοιάζει με μια ακτίνα ηλιοφάνειας σε μια συννεφιασμένη μέρα και το ίδιο ισχύει και για τις προσωπικότητες εκείνων που ανήκουν σε αυτό το σταθερό ζώδιο της φωτιάς. Φωτεινή και ενθουσιώδης, όπως το στοιχείο της φωτιάς, αυτή η ουράνια ενέργεια δεν είναι τίποτα λιγότερο από εορταστική. Και τα καλά νέα δεν τελειώνουν εκεί. Η σεζόν του Λέοντα του 2020 θα είναι η καλύτερη για όσους έχουν προσωπικές τοποθετήσεις στον Κριό, τον Λέοντα και τον Τοξότη, σύμφωνα με την Valerie Mesa του Elite Daily.

Κριός

Βγες όπου κι αν βρίσκεσαι, Κριέ. Ο ήλιος φωτίζει το αδελφό σου ζώδιο της φωτιάς και αυτές οι μαγικές φωτεινές ακτίνες αναφλέγουν τον πέμπτο Οίκο της δημιουργικότητας, του πάθους, του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασης. Έτσι, εκτός από το να αισθάνεσαι ενεργοποιημένη και αναζωογονημένη από τον γεμάτο με αδρεναλίνη πλανητικό σου κυβερνήτη, Άρη, είσαι και εσύ μέσα για μια γλυκιά απόλαυση αυτή τη περίοδο. Αυτή η περιοχή του αστρολογικού χάρτη σου έχει να κάνει με την πραγματική σου ευτυχία. Δεν έχει σημασία αν τυχαίνει να βρεις χαρά σε ένα χόμπι ή σε ένα νέο ενδιαφέρον αγάπης, αλλά αυτή η αστρολογική εποχή θα σου δώσει την ευκαιρία να απολαύσεις την προσωπική σου ευτυχία. Το αξίζεις.

Λέων

Χρόνια πολλά, Λέοντα. Ο ήλιος λάμπει μόνο για εσένα. Σίγουρα δεν ήταν εύκολοι μήνες, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά να περιμένεις. Πώς μπορείς να αναδιοργανώσεις την καθημερινή σου ρουτίνα; Τα θέματα που περιστρέφονται γύρω από την ψυχική, σωματική και πνευματική σου ευεξία ήταν κυρίαρχα για εσένα τον προηγούμενο καιρό και είσαι τελικά έτοιμη να αλλάξεις ζωή. Είτε σκέφτεσαι για τρόπους αναβάθμισης του τρόπου ζωής σου είτε σκέφτεσαι καινούργια πράγματα, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σου. Μην κοιτάς πίσω. Επικεντρώσου στο μέλλον. Οι στόχοι σου θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται αργά όταν τους περιμένεις με λιγότερη προσμονή.

Τοξότης

Εάν μπορείς να το απεικονίσεις, τότε είναι σίγουρα δυνατό, Τοξοτίνα. Όλοι οι άνθρωποι γνωρίζουμε ότι αυτό είναι αλήθεια, αλλά με τον ήλιο να φωτίζει αυτή τη σεζόν τον εκτεταμένο ένατο Οίκο της εκπαίδευσης, της πίστης, του ταξιδιού, των ευκαιριών και προσωπικής φιλοσοφίας σου, όλα στη λίστα των επιθυμιών σου θα γίνουν ξαφνικά εφικτά. Ο χρόνος είναι το καλύτερο φάρμακο, οπότε ότι κι αν κάνεις, βεβαιώσου ότι δεν πιέζεις τη διαδικασία. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα αληθινό για εσένα στη μέση της περιόδου του Λέοντα, όταν ο ήλιος προκαλεί τον επαναστατικό Ουρανό στον έκτο Οίκο σου των καθημερινών καθηκόντων και της ρουτίνας εργασίας. Η μία πλευρά σου αναζητά τα αστέρια και η άλλη πλευρά σου χάνει αυτό που βρίσκεται ακριβώς μπροστά σου. Χρησιμοποίησε την ενέργειά σου με σύνεση.