Τα 3 ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα στην περίοδο του Λέοντα

22.07.2020
Τα 3 ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα στην περίοδο του Λέοντα
Μετά από μια σειρά εκλείψεων και οπισθοδρομικών πλανητών, ο ήλιος τελικά μπαίνει στις 23 Ιουλίου στο ζώδιο της κυριαρχίας του, στον Λέοντα. Φλογερό, χαρισματικό και χαρούμενο, δεν είναι περίεργο ότι αυτό το ζώδιο της φωτιάς γιορτάζει τα γενέθλιά του το καλοκαίρι. Δυστυχώς, ο ήλιος δεν θα έχει θετική επίδραση σε κάθε ζώδιο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επειδή η σεζόν του Λέοντα για το 2020 θα είναι η χειρότερη για όσους ανήκουν στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σύμφωνα με την Valerie Mesa του Elite Daily. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά τα ζώδια δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη σταθερή ενέργεια προς όφελός τους.

Ταύρος

Περίμενε όπου είσαι, Ταυρίνα. Με τον ήλιο να ενεργοποιεί τον τέταρτο Οίκο του σπιτιού, της οικογένειας, της εσωτερικής βάσης και των συναισθηματικών εμπειριών, θα μπορούσες να αισθανθείς την ανάγκη να υποχωρήσεις στο προσωπικό σου καταφύγιο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το δύσκολο κομμάτι για αυτό είναι ότι ο Λέων είναι ένα σταθερό ζώδιο που σημαίνει ότι είναι εξίσου πεισματάρης και επίμονος με εσένα. Αυτό δημιουργεί αυτόματα ένταση όταν πρόκειται για την έκφραση της προσωπικότητάς σου και με τον επαναστατικό Ουρανό να ταξιδεύει μέσα από το ζώδιο σου, η πίεση του «τετραγώνου» μπορεί να προκαλέσει άγχος, ανησυχία και ξαφνικές εξάρσεις θυμού. Αν και είναι πιο εύκολο να το πεις παρά να το κάνεις, έχεις την ευκαιρία να μεταμορφώσεις αυτήν την ενέργεια. Επομένως, αντί να υποταχθείς στα επίπεδα άγχους σου, χρησιμοποίησε τα ως έμπνευση για να αλλάξεις της διακόσμηση ή και τη διάταξη των επίπλων στο σπίτι σου.

Παρθένος

Ο πλανητικός σου κυβερνήτης, ο Ερμής έχει σταματήσει να είναι ανάδρομος. Αλλά με τον ήλιο να βρίσκεται στον 12ο Οίκο των ονείρων, του κάρμα και των μυστικών σου, θα μπορούσες να αισθανθείς αυτήν την περίοδο πιο ξεκούραστη και εσωστρεφή από το συνηθισμένο. Ο ήλιος θα προσεγγίσει τον Ουρανό μέσω του επεκτατικού ένατου Οίκου της εκπαίδευσης, των ευκαιριών και της προσωπικής φιλοσοφίας και αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να προκαλέσει ένταση, ειδικά αν έχεις υπερβολικά θυσιάσει τον εαυτό σου για οράματα ή / και στόχους που δεν ευθυγραμμίζονται πλέον με το δικό σου καλό. Η σεζόν των εκλείψεων έχει τελειώσει, αλλά οι επιπτώσεις της σεληνιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου, θα μπορούσαν να διαρκέσουν έως και έξι μήνες περίπου και μάλλον θα πρέπει να δουλέψεις μερικά ακόμη πράγματα.

Αιγόκερως

Ήταν ένα μακρύ ταξίδι για εσένα, Αιγοκερίνα. Τα πάντα, από τις εκλείψεις στο ζώδιό σου μέχρι τις αιωρούμενες ενέργειες του Δία, του Κρόνου και του Πλούτωνα, δεν ήταν εύκολο να τις αντέξεις, αλλά στέκεσαι σταθερή και ισχυρότερη από ποτέ. Ο ήλιος στον Λέοντα θα φωτίσει τον ευοίωνο όγδοο Οίκο του θανάτου, της δύναμης και του σεξ, που θα ρίξει φως στη μέχρι τώρα εξέλιξή σου. Και ενώ είναι πάντα μια απόλαυση να σκέπτεσαι τα επιτεύγματά σου, υπάρχει κάτι με την ταυτότητά σου που θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής σου στη φετινή σεζόν. Ο ήλιος θα είναι επίσης σε μια δύσκολη φάση με τον Ουρανό μέσω του εκφραστικού πέμπτου Οίκου της φήμης, της αναγνώρισης και του πάθους, οπότε καλό είναι να παραμείνεις επιφυλακτική για ασυνήθιστα ταξίδια του εγώ και αισθήματα ζήλιας.