Ποιο είναι το κρυφό χαρτί της αστρολογίας για να προβλέπει το μέλλον μιας σχέσης

24.07.2020
Ποιο είναι το κρυφό χαρτί της αστρολογίας για να προβλέπει το μέλλον μιας σχέσης
Yπάρχει ένα πολύ ισχυρό εργαλείο στην εργαλειοθήκη του αστρολόγου που μπορεί να μην έχεις ακούσει ξανά (ανάλογα, βέβαια, με το ενδιαφέρον σου για την αστρολογία) και έχει να κάνει λίγο με τα μαθηματικά. Ο λόγος για τα μεσοδιαστήματα. Και εξηγούμε:

Με απλά λόγια, ένα μεσοδιάστημα στο χάρτη σου είναι ο "βαθμός" που παίρνεις όταν υπολογίζεις την απόσταση μεταξύ δύο πλανητών σου. Για παράδειγμα, φαντάσου ότι ο Ήλιος σου είναι 15 μοίρες του Αιγόκερω και η Σελήνη σας είναι 5 μοίρες του Αιγόκερω. Λοιπόν, το μεσοδιάστημα μεταξύ αυτών των δύο πλανητών θα ήταν 10 μοίρες του Αιγόκερω.

Τι σημαίνουν τα μεσοδιαστήματα στην αστρολογία

Έτσι σε αυτό το φανταστικό παράδειγμα, οι 10 μοίρες του Αιγόκερω γίνονται ένας εξαιρετικά ευαίσθητος βαθμός στο χάρτη αυτού του ατόμου. Αυτό θα ήταν το μεσοδιάστημα του Ήλιου / Σελήνης. Είναι ένας βαθμός που, όταν ενεργοποιείται με διαμετακόμιση, οδηγεί σε μεγάλες αλλαγές σε μια σχέση. Είναι επίσης ένας βαθμός που, όταν ενεργοποιείται από έναν πλανήτη ή υποδεικνύει ένα χάρτη ενός άλλου ατόμου, υποδηλώνει ότι είσαι σε μια εξαιρετικά σημαντική σχέση.

Εάν οι προσωπικοί πλανήτες του αγαπημένου σου είναι συνδεδεμένοι, ευθυγραμμισμένοι ή απέναντι από το μεσοδιάστημα του Ήλιου / Σελήνης σου (με απόκλιση δύο μοιρών ή λιγότερο), τότε έχεις γνωρίσει έναν πιθανό σύντροφο γάμου. Το ίδιο ισχύει εάν το μεσοδιάστημα του Ήλιου / Σελήνης του αγγίζει έναν από τους πλανήτες σου. Παρεμπιπτόντως μετράνε μόνο όψεις (σύζευξη, ευθυγράμμιση ή αντίθεση). Γιατί οι όψεις είναι οδηγοί. Κάνουν τα πράγματα να συμβούν.

Σίγουρα δεν μπορείς να φανταστείς πόσο συναρπαστικά μεσοδιαστήματα μπορείς να εντοπίσεις στον αστρολογικό σου χάρτη. Το γράφημα σου είναι πλούσιο με σημαντικά μεσοδιαστήματα που, όταν ενεργοποιούνται (με διελεύσεις, προόδους, ηλιακά τόξα ή σε συναστρίες), συνδέονται με σημαντικές εξελίξεις και σχέσεις στη ζωή σου.

Γιατί το μεσοδιάστημα Ήλιου / Σελήνης είναι τόσο σημαντικό

Εάν υπάρχει μόνο ένα μεσοδιάστημα σε ολόκληρο τον αστρολογικό σου χάρτη που θα πρέπει να προσέξεις, είναι το μεσοδιάστημα Ήλιου / Σελήνης.

Γιατί; Λοιπόν, είναι κάτι απλό αν το σκεφτείς. Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι δύο από τα πιο ζωτικά συστατικά του ωροσκοπίου μας. Ο Ήλιος είναι η βασική μας δύναμη και η ζωτικότητα, ενώ η Σελήνη αντιπροσωπεύει τα πρότυπα συνήθειας και τις συναισθηματικές μας ανάγκες.

Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει την πατέρα ή την αρσενική μας ενέργεια στο χάρτη μας, ενώ η Σελήνη αντιπροσωπεύει τη μητέρα ή τη θηλυκή ενέργεια. Μαζί, το μεσοδιάστημα του Ήλιου / Σελήνης έχει να κάνει με το συνδυασμό του αρσενικού με το θηλυκό για την ισχυρότερη συνδυασμένη έκφρασή τους.

Συνεπώς, όσον αφορά την Αστρολογία των σχέσεων και την προγνωστική Αστρολογία, το μεσοδιάστημα Ήλιου / Σελήνης είναι πιθανό να είναι ένας ενεργός παράγοντας καθώς σχετίζεται με την αλλαγή στις σχέσεις.