Μπαίνουμε σε ανάδρομο Ερμή - Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου (μέρος Α)

17.06.2020
Μπαίνουμε σε ανάδρομο Ερμή - Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου (μέρος Α)
Ο Iούνιος φέρνει περισσότερα φέτος από απλά την αρχή του καλοκαιριού. Φέρνει επίσης τη δεύτερη ανάδρομη περίοδο του Ερμή για το 2020, η οποία ξεκινά στις 17 Ιουνίου και διαρκεί έως τις 12 Ιουλίου.

«Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα εμφανιστεί στο ζώδιο του νερού, τον Καρκίνο, κάνοντας μας όλους να αισθανόμαστε υπερβολικά συναισθηματικοί», λέει στο Bustle η αστρολόγος Leslie Hale του Keen.com. «Τα συναισθήματα είναι πολύ πιο πιθανό να παρακάμψουν τη λογική και ακόμη και την κοινή λογική αυτή τη στιγμή, και η παραμονή σε παλιές (και κάποιες επώδυνες) σχέσεις μπορεί επίσης να είναι ένα ζήτημα».

Διάβασε παρακάτω για να μάθεις πώς ο ανάδρομος Ερμής του καλοκαιριού του 2020, θα επηρεάσει το ζώδιο σου καθώς μπαίνουμε στο μείζον ανάδρομο γεγονός του καλοκαιριού, ενώ για να μάθεις τα πάντα για τους υπόλοιπους ανάδρομους πλανήτες του μήνα (δεν είναι και λίγοι) κάνε κλικ στον σύνδεσμο.

Κριός

Με τον κυβερνώντα πλανήτη σου Άρη στους υδάτινους Ιχθείς και αυτόν τον ανάδρομο Ερμή να λαμβάνει χώρα στο εξίσου συναισθηματικό ζώδιο του νερού, τον Καρκίνο, πιθανότατα, Κριέ, θα αισθανθείς απογοητευμένη και ανίκανη να είσαι ο συνηθισμένος φλογερός εαυτός σου. «Θα μπορούσες να αρχίσεις να αισθάνεσαι σιγοβράζουσες συγκρούσεις στις σχέσεις και τα ζητήματά σου στο σπίτι και στη δουλειά σου», λέει η Hale. «Μην αντιδράς υπερβολικά!». Το καλύτερο που πρέπει να κάνεις είναι να κάνεις λίγο πίσω, να παραμείνεις στη γη και να προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις τα πράγματα από κάτω προς τα πάνω.

Ταύρος

Η πιθανότητα αντιμετώπισης προβλημάτων επικοινωνίας ή να πεις κάτι κατά λάθος που δεν εννοείς, είναι υψηλότερη κατά τη διάρκεια αυτής της συγκεκριμένης ανάδρομης πορείας. «Μπορείς να αρχίσεις να βλέπεις τις πιθανότητες μελλοντικών συγκρούσεων με συναδέλφους, γείτονες και άμεσα μέλη της οικογένειας, οπότε μείνε προσεκτική για να αντιμετωπίσεις τυχόν παρανοήσεις», λέει η Hale. Τώρα είναι η ώρα να αρχίσεις να μαθαίνεις να δίνεις περισσότερη προσοχή στα λόγια σου και να ξαναδιαβάζεις τα κείμενα και τα e-mail σου πριν από την αποστολή.

Δίδυμοι

Με τον κυβερνώντα πλανήτη Ερμή να προετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του στροφή στον Οίκο της αξίας και των χρημάτων σου, θα θελήσεις να βεβαιωθείς ότι είσαι πολύ σχολαστική όταν πρόκειται για σημαντικές αγορές, σχέδια και οικονομικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας. «Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί ενδέχεται να καθυστερήσουν για σένα», λέει η Hale. «Επίσης, έλεγξε τα οικονομικά σου αρχεία και τυχόν επενδύσεις που έχεις πραγματοποιήσει για να μην κάνεις παραπάνω έξοδα». Θα είναι εύκολο να συναντήσεις οικονομικά εμπόδια αυτό το καλοκαίρι, οπότε ο προγραμματισμός τώρα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Καρκίνος

Ο Ερμής κάνει ανάδρομη επιδρομή στο ζώδιο σου αυτό το καλοκαίρι, Καρκίνε, ζητώντας σου να κάνεις λίγο πίσω και να μην κάψεις τον εαυτό σου. Θα χρειαστεί να αφιερώσεις επιπλέον χρόνο εστιάζοντας στην αυτο-φροντίδα κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, προκειμένου να παραμείνεις με τα πόδια σου στη γη και να είσαι οκ με το πρόγραμμά σου. «Κράτησε τον εαυτό σου ισορροπημένο και πρόσεξε για ζητήματα που μπορεί να προκύψουν στις σχέσεις σου αυτή τη στιγμή», λέει η Hale. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες.

Λέων

Αυτός ο ανάδρομος κύκλος θα επικεντρωθεί πολύ περισσότερο στη μοναξιά και την ενδοσκόπηση για εσένα, Λιονταρίνα, οπότε περίμενε να αισθανθείς επιπλέον νοσταλγία και να χαθείς στις αναμνήσεις σου. «Το μυαλό και οι υποσυνείδητες σκέψεις σου μπορεί να μετακινηθούν προς το παρελθόν», λέει η Hale. «Αυτό είναι καλό, αρκεί να μην καταλαμβάνεις πολύ χώρο στον εγκέφαλο σου, ξαναζώντας συναισθηματικές πληγές». Ακόμα κι αν ονειρεύεσαι όλη μέρα, κράτησε το ένα πόδι σταθερό στην πραγματικότητα, έτσι ώστε να μην χαθείς εντελώς σε έναν κόσμο φαντασίας μόλις ξεκινήσει ο ανάδρομος.

Παρθένος

Εάν υπάρχουν δυσκολίες ή δύσκολες συνομιλίες που γνωρίζεις ότι πρέπει να κάνεις με φίλους ή συναδέλφους, δώσε προτεραιότητα στις επόμενες εβδομάδες, Παρθένε, επειδή μόλις ξεκινήσει ο ανάδρομος, ίσως δυσκολευτείς να εκφραστείς διπλωματικά. «Επειδή ο Ερμής είναι ο κυβερνών πλανήτης σου, μπορεί να διαπιστώσεις ότι η σκέψη και η ομιλία σου είναι μπερδεμένες και μην εκπλαγείς αν αρχίσεις να ξεχνάς (κάτι που συνήθως δεν συμβαίνει σε σένα)», λέει η Hale. «Μπορεί επίσης να αισθανθείς την ανάγκη να επικοινωνήσεις ή να μιλήσεις με κάποιους από το παρελθόν σου». Λύσε θέματα με φίλους και συναδέλφους τώρα για να αποφύγεις δράματα στο μέλλον.