Μπήκαμε σε ανάδρομο Ερμή - Πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου (μέρος Β’)

18.06.2020
Μπήκαμε σε ανάδρομο Ερμή - Πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου (μέρος Β’)
Οι περίοδοι του ανάδρομου Ερμή συμβαίνουν τρεις έως τέσσερις φορές τον χρόνο και είναι γνωστές για τα προβλήματα επικοινωνίας, τις ανατροπές προγραμμάτων, τις τεχνικές βλάβες, τα ταξιδιωτικά προβλημάτα και πολλές άλλες ταλαιπωρίες στην καθημερινή μας ζωή.

Διάβασε παρακάτω για να μάθεΙς πώς ο ανάδρομος Ερμής του καλοκαιριού του 2020 θα επηρεάσει το ζώδιο σου, σύμφωνα με τα όσα λέει στο Bustle η αστρολόγος Leslie Hale του Keen.com, ενώ μπήκαμε από τις 17 Ιουνίου στο μείζον αστρολογικό γεγονός του καλοκαιριού.

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα έξι πρώτα ζώδια του ζωδιακού κύκλου κάνε κλικ στον σύνδεσμο για να μάθεις τα "δικά" σου

Ζυγός

Ο ανάδρομος Ερμής θα είναι ιδιαίτερα έντονος για σένα σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή αυτό το καλοκαίρι, Ζυγέ, οπότε δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και μείνε ευέλικτη όταν πρόκειται για πιθανές αλλαγές στα σχέδιά σου. «Ίσως αρχίσεις να παρατηρείς αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην καριέρα σου και η δουλειά μπορεί να πάρει κάποιες απροσδόκητες ανατροπές», λέει η Hale. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξομαλύνεις τις λεπτομέρειες και να επεξεργαστείς τα προβλήματα σε οποιαδήποτε τρέχοντα ή επερχόμενα projects στη δουλειά σου για να εξασφαλίσεις ομαλότερη πορεία στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή.

Σκορπιός

Ο τρέχων ανάδρομος κύκλος, δημιουργεί ένα παράξενο είδος διλήμματος για εσένα, Σκορπιέ, καθώς σου ζητείται να επιβραδύνεις λίγο και να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις συναισθηματικές λεπτομέρειες της ζωής σου, αλλά το μυαλό σου είναι πιο επικεντρωμένο στη μεγάλη εικόνα και τους υψηλότερους στόχους σου. «Τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου μπορεί να χρειάζονται περισσότερη αγάπη και προσοχή, αλλά θα βρείς τον εαυτό σου να σκέφτεται την περαιτέρω εκπαίδευση και να ονειρεύεται μακρινά μέρη», λέει η Hale. Προσπάθησε να βρεις μια ισορροπία μεταξύ της φροντίδας των τρεχουσών σου υποθέσεων, ενώ παράλληλα καλλιέργησε τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες σου.

Τοξότης

Ζητήματα σχετικά με τα πιο προσωπικά και ιδιωτικά σου θέματα, αρχίζουν να εμφανίζονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, Τοξότη, οπότε αφιέρωσε λίγο χρόνο σε πράγματα όπως τα οικονομικά σου. «Μπορεί να αρχίσεις να ξανασκέφτεσαι μερικές από τις οικείες σχέσεις σου ή μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται προβλήματα σε αυτόν τον τομέα», λέει η Hale. «Ρίξε μια νέα ματιά σε οικονομικά έγγραφα, φορολογικά θέματα και επενδύσεις». Παρόλο που μπορεί να μην θέλεις να κάνεις βιαστικές κινήσεις, καλό είναι να δώσεις προσοχή στα συναισθήματα που εμφανίζονται, καθώς θα μπορούσαν να επισημάνουν ζητήματα που χρειάζονται επιπλέον δουλειά.

Αιγόκερως

Νιώθεις τα αποτελέσματα αυτού του ανάδρομου στην ερωτική σου ζωή, Αιγόκερε, οπότε να είσαι έτοιμη να αμφισβητήσεις την τρέχουσα κατάσταση της σχέσης σου και να αντιμετωπίσεις ορισμένα προβλήματα επικοινωνίας με τον σύντροφό σου. «Μην εκπλαγείς αν αρχίσεις να βλέπεις ρήγματα στις σχέσεις σου. Ίσως χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο για να ενισχύσεις αυτές τις συνεργασίες που βρίσκονται πιο κοντά σου», λέει η Hale. «Το να κόψεις ταχύτητα είναι αυτό που θα πρέπει να κάνεις τις επόμενες έξι εβδομάδες». Αντιμετώπισε τις κατ΄ιδίαν συνομιλίες με επιπλέον προσοχή και συνήθισε να εκφράζεις τα συναισθήματά σου πιο διπλωματικά για να αποφύγεις να πληγωθείς.

Υδροχόος

Φροντίζεις τη δουλειά σου κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας, Υδροχόε και επαναξιολογείς τα λογιστικά κομμάτια της καθημερινής σου ζωής. «Καθώς ο Ερμής ακολουθεί την ανάδρομη πορεία, ίσως χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή στη δουλειά και στα άτομα με τα οποία εργάζεσαι», λέει η Hale. «Είναι επίσης καιρός να δώσεις προσοχή στη δική σου υγεία και ευεξία, οπότε φρόντισε να ξεκουραστείς». Εφόσον προσέξεις την αυτο-φροντίδα σου και δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα χρονοδιαγράμματα και τον προγραμματισμό, θα το ξεπεράσεις με ευκολία.

Ιχθείς

Εκφράζεις φυσικά τον εαυτό σου μέσω της δημιουργικότητας, Ιχθύ, αλλά μπορεί να σε δυσκολέψει να εστιάσεις τώρα, καθώς θα αποσπάσεις την προσοχή σου από αναμνήσεις από το παρελθόν και από πολλά ζητήματα που εμφανίζονται στην κοινωνική ή την αισθηματική σου ζωή. «Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, μπορεί να νιώθεις ότι οι φίλοι σου, σου ζητάνε περισσότερη προσοχή ή ζητούν τη βοήθειά σου», λέει η Hale. «Μην εκπλαγείς αν μια παλιά σχέση ξαναεμφανιστεί ή εμφανιστεί με κάποιο τρόπο». Μείνε ψύχραιμη και χειρίσου κάθε αλληλεπίδραση με προσοχή. Δεν είναι η ώρα να αντιδράσεις με υπερβολικά συναισθηματικό τρόπο.