Ο ανάδρομος Ερμής θα είναι μια περίοδος ευκαιριών για αυτά τα 3 ζώδια

19.06.2020
Ο ανάδρομος Ερμής θα είναι μια περίοδος ευκαιριών για αυτά τα 3 ζώδια
Ήρθε πάλι αυτή η δύσκολη εποχή του χρόνου. Ακόμα κι αν δεν είσαι ένθερμη οπαδός της αστρολογίας, οι λέξεις «Ανάδρομος Ερμής» θα σε κάνουν πάντα να αισθάνεσαι λίγο προληπτική. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτή η διέλευση δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να προκαλέσει σύγχυση. Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, είναι συχνά εύκολο να κατηγορείς το άγχος σου κατά τη διάρκεια των τριών εβδομάδων. Αλλά προτού αρχίσεις να απογοητεύεσαι για την ανάδρομη πορεία του Ερμή, που άρχισε από τις 17 Ιουνίου, επίτρεψε μας να σου υπενθυμίσουμε ότι αυτή η διέλευση δεν είναι πάντα τόσο άσχημη όσο νομίζεις. Στην πραγματικότητα, ο καλοκαιρινός ανάδρομος Ερμής του 2020 θα είναι ο καλύτερος για τα 3 παρακάτω ζώδια, σύμφωνα με την Roya Backlund του Elite Daily.

Καρκίνος

Μην κάνεις κανένα λάθος: με την ανάδρομη πορεία του Ερμή να εμφανίζεται στο ζώδιο σου, σίγουρα θα αισθανθείς τα αποτελέσματά της. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή η εμπειρία δεν θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις ξανά τη δύναμή σου σε πολύ βαθύτερο επίπεδο. Παρόλο που αυτή η ανάδρομη πορεία μπορεί να σε κάνει να αναρωτιέσαι ποια είσαι και τι υποστηρίζεις, θα σε ενθαρρύνει να βρεις εξαιρετικά ισχυρές απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις. Μέχρι να τελειώσει, η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ισχυρότερη από ότι πριν, ειδικά εάν ήσουν ανοιχτή σε νέες επιρροές.

Σκορπιός

Μπορεί να χαθείς κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, Σκορπιέ. Μπορεί μερικές φορές να αισθάνεσαι ότι δεν ξέρεις ποιος τρόπος είναι σωστός και ποιος όχι. Ωστόσο, η εμπειρία θα αποδείξει επίσης ότι μερικές φορές πρέπει να χαθείς για να βρεθείς ξανά. Ακόμα κι αν δεν αισθάνεσαι ότι έχεις έναν προορισμό ή ακόμη και έναν χάρτη, άφησε τον εαυτό σου να έχει πίστη στο άγνωστο. Υπάρχουν νέες εμπειρίες για σένα, εμπειρίες που δεν θα είχες αν φοβόσουν ότι θα χαθείς. Άφησε τις αυθόρμητες στιγμές να είναι αυτές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ.

Ιχθείς

Ανακαλύπτεις ξανά τα δημιουργικά σου ένστικτα σε πολύ βαθύτερο επίπεδο κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Ωστόσο, ποιος είπε ότι η ανακάλυψη της δημιουργικότητάς σου θα είναι μια εύκολη διαδικασία; Απαιτεί από εσένα να αντιμετωπίσεις τον φόβο και την αυτο-αμφιβολία που σε εμποδίζει να είσαι δημιουργική και, τελικά, να βιώσεις την πιο αγνή μορφή χαράς. Η ανακάλυψη αυτών των συναισθημάτων θα είναι ένα κεντρικό θέμα της ιστορίας του ανάδρομου Ερμή, αλλά θα υπάρξουν τόσες πολλές λαμπρές στιγμές στις οποίες θα έχεις έμπνευση και θα αρνείσαι να την αφήσεις. Υπάρχει μαγεία στον δρόμο σου, οπότε άνοιξε την καρδιά σου για να μάθεις την αλήθεια της.