Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου

21.06.2020
Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 2020 είναι μια πολυτάραχη χρονιά. Όχι μόνο ζούμε την εποχή της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά έχουμε επίσης και κάποιους έντονους αστρολογικούς παράγοντες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε πάνω από όλα. Εκτός από την αντιμετώπιση μιας σοβαρής ανάδρομης πλανητικής σεζόν (με πέντε ανάδρομους πλανήτες), βρισκόμαστε επίσης και σε μια σεζόν έκλειψης και η νέα ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου του 2020 θα επιφέρει κάποιες συναισθηματικές και προσωπικές αλλαγές για όλα τα ζώδια.

Στις 21 Ιουνίου στο ευαίσθητο ζώδιο του νερού του Καρκίνου, αυτή η έκλειψη έχει τη δύναμη να αναδιαρθρώσει τα πράγματα στη ζωή μας σε πολύ θεμελιώδες επίπεδο και θα δούμε αυτές τις αλλαγές να εκδηλώνονται τόσο προσωπικά όσο και συλλογικά. Ωστόσο, τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα έκλειψη του Ιουνίου 2020 θα αντιμετωπίσουν μια ιδιαίτερα έντονη διαδρομή. Ποια, λοιπόν είναι τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου, σύμφωνα με την Nina Kahn του Bustle;

Καρκίνος

Υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν στο ζώδιό σου, Καρκίνε, οπότε μην εκπλαγείς αν αισθανθείς άδεια αυτό το Σαββατοκύριακο. Τόσο ο ήλιος όσο και αυτή η νέα έκλειψη ταράζουν το ζώδιο σου και ο Ερμής μόλις ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του, οπότε αντιμετωπίζεις αλλαγές σε βαθιά προσωπικό επίπεδο. Προετοιμάσου για να αντιμετωπίσεις πνευματικά ορισμένα ζητήματα ταυτότητας, να αναρωτηθείς ποια είσαι και τι υποστηρίζεις. Η ενέργεια της έκλειψης θα σε φέρει βαθιά σε αυτά τα ερωτήματα, αλλά μην αφήσεις τη σύγχυση να επικρατήσει. Περιόρισε τα συναισθήματά σου και θα βγεις από την άλλη πλευρά με καλύτερη κατανόηση για το πού βρίσκεσαι.

Ζυγός

Έχεις μια αναστάτωση αυτό το Σαββατοκύριακο για τον τρόπο που σκέφτεσαι να αφήσεις το σημάδι σου στον κόσμο, Ζυγέ. Η έκλειψη πυροδοτεί τη δημόσια εικόνα και τον τομέα της καριέρας σου, οπότε περίμενε το απροσδόκητο όταν πρόκειται για δουλειά. Μπορεί να δεις μια ευκαιρία να βρεθεί στο δρόμο σου ή να ολοκληρώσεις κάτι απροσδόκητα και μπορεί να καταλήξεις να είσαι πολύ συναισθηματική για το αποτέλεσμα. Εντάξει. Αντιμετώπισε τα συναισθήματα, όσο άβολα και αν είναι και προσπάθησε να εμπιστευτείς τη διαδικασία του σύμπαντος. Βρίσκεσαι σε μια περίοδο εξέλιξης όσον αφορά στην καριέρα σου και αυτή είναι μία από τις πολλές λαμπερές στιγμές που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις το όραμα και τους στόχους σου.

Αιγόκερως

Συνήθως είσαι προσγειωμένη στις σχέσεις σου, Αιγόκερε, αλλά ο καθένας έχει μια δραματική στιγμή μερικές φορές και αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορεί να δείχνεις τη δική σου. Φτάνεις σε ένα συναισθηματικό και εσωτερικό σημείο αιχμής σε μερικές από τις στενότερες σχέσεις σου και αυτά τα έντονα συναισθήματα δυσκολεύουν τον καθορισμό κατάλληλων ορίων. Κάνε ένα βήμα πίσω από οποιεσδήποτε ρομαντικές καταστάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο και άφησε τον εαυτό σου να ηρεμήσει. Θα βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά μετά την έκλειψη και θα έχεις μια καλύτερη ιδέα για το πώς να προστατεύσεις την καρδιά σου και να κάνεις τα πράγματα να λειτουργήσουν.