Τα 3 ζώδια που θα έχουν δυσκολίες στην περίοδο του Καρκίνου

23.06.2020
Τα 3 ζώδια που θα έχουν δυσκολίες στην περίοδο του Καρκίνου
Η αστρολογία μπορεί να επιβεβαιωθεί, ειδικά όταν πρόκειται για κατανόηση ή ερμηνεία των τρεχόντων γεγονότων και πώς αυτά αλληλεπιδρούν με τη γενική αυτογνωσία σου. Ας πάρουμε, για παράδειγμα, το γεγονός ότι η περίοδος του Καρκίνου για το 2020, την οποία ήδη διανύουμε, θα είναι η χειρότερη για τα τρία παρακάτω ζώδια, σύμφωνα με τη Valerie Mesa του Elite Daily

Κριός

Με τον ήλιο να ταξιδεύει μέσα από τον τέταρτο Οίκο του σπιτιού σου, της οικογένειας και της συναισθηματικής σου βάσης - ο οποίος τυχαίνει επίσης να κυβερνάται από το φεγγάρι - θα μπορούσες να αισθάνεσαι πιο συναισθηματική από το συνηθισμένο. Τα καλά νέα είναι ότι ο πλανητικός κυβερνήτης σου (Άρης) είναι τώρα στο ζώδιο σου, κάτι το οποίο θα σου δώσει μια πολύ απαραίτητη έκρηξη ενέργειας. Τα όχι τόσο καλά νέα, ωστόσο, είναι ότι η ανάδρομη πορεία του Άρη θα ξεκινήσει στις 9 Σεπτεμβρίου, οπότε είναι σημαντικό να προβληματιστείς και να αναγνωρίσεις τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου - ειδικά εκείνα που περιστρέφονται γύρω από τις επιθυμίες, τα επίπεδα ενέργειας και τη σεξουαλικότητά σου - καθώς αυτά πιθανότατα θα επιστρέψουν για έναν δεύτερο γύρο κατά τη διάρκεια του επερχόμενου ανάδρομου κύκλου. Ο Άρης είναι επιθετικός και παρορμητικός, αλλά με τον ήλιο και τον Ερμή να είναι ανάδρομος στον συναισθηματικό Καρκίνο, δεν θα έχεις άλλη επιλογή από το να αξιοποιήσεις τη συναισθηματική σου νοημοσύνη σε αντίθεση με τα πάθη σου.

Λέων

Γράψε στο ημερολόγιο σου, Λέοντα. Επίσης, εάν κάποιος ρωτήσει τι σε ενοχλεί, προχώρησε το και κατηγόρησε την περίοδο του Καρκίνου. Κυριαρχείσαι από τον ήλιο και ο Καρκίνος κυβερνάται από το φεγγάρι, οπότε είναι εύκολο να νιώσεις εντελώς έξω από το στοιχείο σου αυτήν τη στιγμή. Καθώς ο ήλιος ταξιδεύει μέσα από τον μυστικιστικό 12ο Οίκο των ονείρων σου, του αποχαιρετισμού και όλα των πραγμάτων πίσω από τα παρασκήνια, πιθανότατα θα είσαι σε μια ηρεμία, την οποία όλοι γνωρίζουμε ότι είναι αντίθετη από εσένα. Όπως πάντα, υπάρχει μια θετική πλευρά σε όλα, ακόμη και σε αυτό, αλλά εξαρτάται από εσένα να κάνεις το καλύτερο από αυτό. Αποσυνδέσου από τη συνηθισμένη καθημερινή ρουτίνα και επαναφόρτισε τις μπαταρίες σου. Σε τελική ανάλυση, είναι η εποχή πριν από την ηλιακή σου επιστροφή, πράγμα που σημαίνει ότι θέλεις να ξεκουραστείς όσο το δυνατόν περισσότερο. Εν τω μεταξύ, άκουσε το σώμα σου και δώσε προσοχή στα όνειρά σου. Το σύμπαν επικοινωνεί μαζί σου.

Τοξότης

Δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από το να αντιμετωπίζεις το σκοτάδι σου, Τοξότη. Παρά το γεγονός ότι είσαι το πιο εξελιγμένο ζώδιο της φωτιάς στο ζωδιακό κύκλο, τείνεις επίσης να αποσυνδέεσαι λίγο από τη συναισθηματική σου πραγματικότητα, η οποία μπορεί να είναι επιζήμια για το πνεύμα σου. Με τον ήλιο να ταξιδεύει μέσα από τον αινιγματικό όγδοο Οίκο του σεξ, του θανάτου και του μετασχηματισμού, δεν θα έχεις άλλη επιλογή από το να αντιμετωπίσεις τους δαίμονες και τα βάρη σου. Εκτός από τον πλανητικό κυβερνήτη σου, τον Δία, που είναι ανάδρομος μέσω του δεύτερου Οίκου των αξιών και της αυτοεκτίμησής σου, ο Άρης θα ενεργοποιήσει τον πέμπτο Οίκο του ρομαντισμού σου πριν γίνει ανάδρομος τον Σεπτέμβριο, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η περίοδος πιθανότατα θα περιστραφεί γύρω από τα πάθη σου. Η αυτοεκτίμησή σου θα μπορούσε κάλλιστα να δοκιμαστεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.