Η περίοδος του Καρκίνου θα είναι καλύτερη για αυτά τα 3 ζώδια

24.06.2020
Η περίοδος του Καρκίνου θα είναι καλύτερη για αυτά τα 3 ζώδια
Εάν είσαι κάποια που της αρέσει να πηγαίνει με το ρεύμα σε όλα τα πράγματα είναι πολύ πιθανό να μην αντιμετωπίζεις ιδιαίτερα προβλήλματα στην καθημερινή σου ζωή. Υπάρχει μια ισχυρή συνέργεια μεταξύ των αστρολογικών εποχών και των φάσεων της ζωής, οπότε η εποχή του Καρκίνου για το 2020 θα είναι η καλύτερη για ζώδια όπως ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και οι Ιχθείς και αυτό επειδή τα ζώδια του νερού μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στην ενέργεια του περιβάλλοντός τους. Ας δούμε τι προβλέπει για αυτά η Valerie Mesa του Elite Daily.

Καρκίνος

Χρόνια πολλά, Καρκίνε. Με τον ήλιο να σου δίνει ενέργεια και να σε αναζωογονεί αυτή τη περίοδο, όχι μόνο θα είσαι τόσο χαρισματική όσο ποτέ αλλά θα έχεις επίσης επαφή με το μοναδικό σου φως. Ως «μητέρα του ζωδιακού κύκλου», συνήθως έχεις μια σειρά από συναισθηματικά υπόγεια ρεύματα και οικογενειακά ζητήματα που αντιμετωπίζεις, αλλά τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά αυτή τη περίοδο. Είναι η αρχή μιας ολοκαίνουργιας εποχής για εσένα και αυτό το νέο κεφάλαιο ξεκίνησε επίσημα κατά τη διάρκεια της νέας έκλειψης του φεγγαριού στο ζώδιο σου στις 21 Ιουνίου, που θα ακολουθηθεί από την έκλειψη της πανσελήνου στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου. Αν και ο Ερμής έχει ήδη γίνει ανάδρομος στο ζώδιο σου καθώς ο ήλιος εισήλθε στον Καρκίνο, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσεις αυτήν τη συγκυρία με σύνεση και ίσως να πραγματοποιήσεις μερικές ειλικρινείς συζητήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Πες αυτό που θες να πεις.

Δες κι αυτό: Είσαι Καρκίνος; Δες πώς τα πας ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια

Σκορπιός

Είσαι έτοιμη να πάρεις το ρίσκο, Σκορπιέ; Καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στον Καρκίνο και στον εκτεταμένο ένατο Οίκο των ξένων τόπων, της ανώτατης εκπαίδευσης και της προσωπικής φιλοσοφίας, θα νιώσεις μια άμεση ανάγκη και επιθυμία να κάνεις ένα αναμενόμενο άλμα πίστης. Αν και υπάρχουν πολλά πράγματα στο μυαλό σου που σχετίζονται με τη σεξουαλική σου ζωή και τις στενές σχέσεις, αυτή η σεζόν θα σου δώσει το δώρο της διαίσθησης και της εσωτερικής γνώσης. Υπάρχει κάτι που σκεφτόσουν από την περίοδο των Δίδυμων και τελικά είσαι έτοιμη για αλλαγές. Αυτό το μαγικό νέο κεφάλαιο ξεκίνησε με την έκλειψη στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου, οπότε προσπάθησε να μην ξεχάσεις τη μεγαλύτερη εικόνα. Ακολούθησε τα πάθη σου και κάνε ότι σε κάνει να νιώσεις ζωντανή.

Ιχθείς

Είναι η ευκαιρία σου, Ιχθύ. Εκτός από τις ιδανικές συνθήκες κατά τη διάρκεια μιας περιόδου για τα ζώδια του νερού, η μετάβαση του ήλιου στον διαισθητικό Καρκίνο θα ενεργοποιήσει τον εκφραστικό πέμπτο Οίκο της φήμης, της δημιουργικότητας, του πάθους και των παιδιών. Αυτό δεν θα σου αφήσει άλλη επιλογή, από το να δώσεις στοργή στο παιδί που κρύβεις μέσα σου και θα βρεις άνεση μέσα στις δημιουργικές σου σφαίρες. Τα παθιασμένα projects είναι πιο πιθανά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ειδικά με τον Ερμή να είναι ανάδρομος σε αυτήν την περιοχή του αστρολογικού χάρτη σου. Αυτή θα είναι μια υπέροχη στιγμή για να αναθεωρήσεις και να προβληματιστείς σχετικά με εμπνευσμένα έργα τέχνης και ίσως ακόμη και να διορθώσεις πράγματα σχετικά με έναν πρώην σου. Είτε έχεις με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια είτε αποφασίσεις ότι έχεις αρκετά μέχρι τώρα, μην διστάσεις να χρησιμοποιήσεις αυτά τα πολύχρωμα συναισθήματα ως πηγή έμπνευσης. Η έκλειψη στις 21 Ιουνίου σου έφερε κάτι ξεχωριστό, οπότε μείνε συντονισμένη.

Δες ΕΔΩ για ποια ζώδια θα είναι λίγο πιο "ζόρικη" η περίοδος του Καρκίνου.