Τα 5 ζώδια που είναι πολύ επιλεκτικά στις σχέσεις τους

15.06.2020
Τα 5 ζώδια που είναι πολύ επιλεκτικά στις σχέσεις τους
Μήπως οι φίλοι σου, σου χτυπάνε συνέχεια ότι «αν δεν σταματήσεις να είσαι τόσο επιλεκτική, θα μείνεις μόνη σου»; Εάν ναι, ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τα υψηλά πρότυπα. Ποιος θέλει να σπαταλήσει το χρόνο του με κάποιον που δεν είναι όπως τον θέλει; Άλλωστε, δεν πρέπει ποτέ να συμβιβάζεσαι με λιγότερα. Αλλά ίσως εξακολουθείς να αναρωτιέσαι γιατί είσαι τόσο επιλεκτική. Μερικές φορές ξέρεις ότι κάτι δεν είναι σωστό, χωρίς καν να γνωρίζεις το γιατί. Και μπορεί να είναι ενοχλητικό γιατί αναρωτιέσαι γιατί δεν μπορείς να το κάνεις να λειτουργήσει. Δεν πρέπει ποτέ να πιέζεσαι για κάτι και το ζώδιο σου μπορεί να έχει την απάντηση ως προς το γιατί είσαι κολλημένη με τα πρότυπα που έχεις θέσει για τον ιδανικό σύντροφο. Δες παρακάτω ποια είναι τα πιο επίλεκτικά ζώδια στις σχέσεις τους, σύμφωνα με την Aria Gmitter του Your Tango.

Λέων

Ο Λέων είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση. Δεν αμφισβητεί ποτέ την αξία του και ξέρει ότι ο καθένας θα ήταν τυχερός αν τον είχε. Δεν είναι λοιπόν περίεργο το γεγονός ότι αυτό το ζώδιο της φωτιάς έχει κάποιες πολύ συγκεκριμένες επιθυμίες για τις σχέσεις.

Τα πρότυπα του είναι υψηλά και χρειάζεται να βρεθεί ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο για να εντυπωσιάσει τον Λέοντα. Θέλει η σχέση του να είναι κάτι που μπορεί να επιδείξει, οπότε χρειάζεται έναν σύντροφο για τον οποίο αξίζει να καυχηθεί.

Ο Λέων θέλει κάποιον που θα ταιριάξει με τους φίλους του και θα του δείξει αιώνια πίστη. Δεν φοβάται να εκφράσει σωρούς από επαίνους προς τον σύντροφό του, οπότε περιμένει το ίδιο σε αντάλλαγμα. Ξέρει ήδη την αξία του, αλλά εξακολουθεί να θέλει να ξέρει ότι το συνειδητοποιείς και εσύ επίσης.

Παρθένος

Όποιος γνωρίζει περί αστρολογίας ξέρει ότι ο Παρθένος είναι ο απόλυτος τελειομανής. Του αρέσουν τα πράγματα να ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πρότυπο και αυτό περιλαμβάνει τους συντρόφους του.

Δεν ανέχεται να τον αφήνουν στο περιθώριο, οπότε δεν θα ανεχθεί έναν σύντροφο που τον κρατά ως μια επιλογή από τις πολλές. Ο Παρθένος θέλει αμοιβαιότητα και αν δεν συμβαδίζεις με τα κριτήρια του, δεν θα φοβηθεί να σου δώσει κάποια εποικοδομητική καθοδήγηση για να σε βοηθήσει.

Μια σχέση είναι μια περίπλοκη διαδικασία για τον Παρθένο, οπότε όταν πρόκειται για έναν σύντροφο, η απόφαση δεν θα ληφθεί με ελαφρύτητα. Λάβε υπόψη ότι όσο πιο δύσκολος μπορεί να είναι ο Παρθένος για σένα, τόσο πιο σκληρός είναι για τον εαυτό του. Μπορεί να θέλει να δουλέψεις για τη σχέση, αλλά θα δουλέψει και αυτός εξίσου σκληρά για να τη διατηρήσει.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι πολύ παθιασμένα όντα και είναι άνετοι όταν πρόκειται για περιστασιακούς δεσμούς. Αισθάνονται άνετα να φλερτάρουν με τον καθέναν, αλλά όταν πρόκειται για σχέσεις, είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

Μπορεί να είναι πρόβλημα αν δεν πιστεύουν ότι διαθέτεις αυτό που χρειάζονται και δεν θα χάσουν το χρόνο τους προσπαθώντας να αναγκάσουν κάτι να λειτουργήσει. Εκτιμούν την πίστη πάνω απ 'όλα και χρειάζονται έναν αφοσιωμένο σύντροφο.

Η οικειότητα είναι πολύ σημαντική για τον Σκορπιό, οπότε μια φυσική σύνδεση πρέπει να είναι τόσο ισχυρή όσο μια συναισθηματική. Δεν θα ψάξει για μια περιστασιακή σχέση αλλά αναζητά μια αδελφή ψυχή.

%PHOTO256

Αιγόκερως

Αυτό το ζώδιο της γης χρειάζεται δομή και σταθερότητα. Οι σχέσεις του πρέπει να υποστηρίζουν τον άκαμπτο τρόπο ζωής του και να τον ωφελούν κατά κάποιο τρόπο. Δεν θέλει κάτι πρόσκαιρο αλλά θέλει ένα μέλλον.

Ο Αιγόκερως είναι προσανατολισμένος στο στόχο και δεν θέλει να χάνει το χρόνο του. Επομένως, εάν δεν πιστεύει ότι έχετε τις ίδιες επιδιώξεις, θα φύγει γρήγορα. Δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα άλλο παρά το καλύτερο.

Και γιατί να μην το κάνει; Ξέρει ότι οτιδήποτε αποτύχει να του προσφέρει ένας σύντροφος, μπορεί να το βρει αλλού. Αυτό μπορεί να φαίνεται σκληρό, αλλά καταλαβαίνει την αξία του χρόνου και δεν θα χρονοτριβήσει.

Υδροχόος

Αυτό το ανεξάρτητο ζώδιο του αέρα χαράσσει το δικό του μονοπάτι, οπότε επειδή τυχαίνει να το διασχίσεις δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει για σένα. Δεν βιάζεται να βρει τον ιδανικό σύντροφο, οπότε μπορεί να είναι δύσκολο να τον «τυλίξουν».

Καταλαβαίνει την αξία των αργών κινήσεων και απολαμβάνει έναν χαλαρό ρυθμό. Συχνά, οι σχέσεις του ξεκινούν ως φιλίες πριν εξελιχθούν σε κάτι πιο ρομαντικό.

Δεν είναι ότι ο Υδροχόος έχει ιδιαίτερα υψηλά πρότυπα, απλά δεν θέλει μια σχέση να εμποδίσει την προσωπική του ανάπτυξη. Εάν έχεις πέσει σε έναν Υδροχόο, μην τον πιέσεις σε κάτι πολύ γρήγορα. Αντ 'αυτού, δημιούργησε μια συναισθηματική σύνδεση και κατανόησε ότι τα καλύτερα πράγματα χρειάζονται χρόνο.