Τα 3 πιο αισθησιακά ζώδια που λατρεύουν το sexting

12.06.2020
Τα 3 πιο αισθησιακά ζώδια που λατρεύουν το sexting
Μερικά ζώδια ξεπερνούν τους εαυτούς τους όταν πρόκειται για θέματα του σεξ. Άλλα ζώδια χρειάζονται λίγο χρόνο για να αισθανθούν άνετα και να συζητήσουν πικάντικες λεπτομέρειες . Τα πιο αισθησιακά ζώδια που αγαπούν το sexting, είναι αυτά που μπορούν να εξισορροπήσουν την τολμηρότητα με την λεπτότητα. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις ποια είναι αυτά τα ζώδια, σύμφωνα με την Caroline Colvin του Elite Daily.

Λέων

Αν θέλεις έναν διάλογο sexting που μοιάζει με αυτούς που βλέπεις στις ταινίες, αναζήτησε έναν Λέοντα. Αυτό το ζώδιο λατρεύει το δράμα, την αφήγηση και το πάθος, οπότε θα έχεις μπροστά σου σενάρια που αξίζουν Όσκαρ σχετικά με το τι θέλει να κάνει σε σένα, εκτός από τις συνηθισμένες επαγγελματικές γυμνές φωτογραφίες.

Ναι, ο Λέων έχει τη φήμη ότι είναι λίγο μάταιόδοξος, αλλά μην ανησυχείς. Αυτό σημαίνει ότι αν σου στείλει γυμνές φωτογραφίες, θα πρέπει να περιμένεις ότι θα έχει χρησιμοποιήσει όλα τα φίλτρα για το καλύτερο αποτέλεσμα .

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει ως κυβερνήτη την Αφροδίτη, που σημαίνει ότι του αρέσει να είναι όλα απαλά και αισθησιακά. Ακόμα κι αν σε γνώρισε πριν από μια εβδομάδα, θα σου στέλνει γλυκά και τρυφερά μηνύματα που θα σε κάνουν να θέλεις περισσότερα.

Ο Ζυγός είναι ονειροπόλος στα πάντα (και σε όλους, σχεδόν), αλλά έχει μια ιδιαίτερη αίσθηση για τις τέχνες. Αν ψάχνεις για γυμνά με εντυπωσιακή σύνθεση ή όμορφα εσώρουχα, αναζήτησε έναν Ζυγό.

Ταύρος

Ο Ταύρος, που επίσης κυβερνάται από την Αφροδίτη, είναι το πιο αισθησιακό ζώδιο στο ζωδιακό κύκλο Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι απολαμβάνει να φτιάχνει ατμόσφαιρα με χειροποίητα κεριά και αρώματα που ικανοποιούν όλες τις αισθήσεις. Όταν κάνεις sexting με έναν Ταύρο, το τηλέφωνό σου θα γεμίζει με εξαιρετικά περιγραφικά μηνύματα για ζεστές αγκαλιές, απολαυστικές γεύσεις και ουράνιους ήχους. Αν τα μηνύματα sexting που γράφονται σαν ποίηση είναι του γούστου σου, αναζήτησε έναν Ταύρο.