Ο Ιούνιος φέρνει έξι ανάδρομους πλανήτες! Πώς θα σε επηρεάσουν σε εργασία και συναισθήματα

10.06.2020
Ο Ιούνιος φέρνει έξι ανάδρομους πλανήτες! Πώς θα σε επηρεάσουν σε εργασία και συναισθήματα
Kαι τη στιγμή που νομίζαμε ότι ο κόσμος ηρέμησε, ο Ιούνιος φέρνει έξι ανάδρομους πλανήτες… στη μέση μιας σεζόν εκλείψεων. Ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας θα έχουν ανάδρομη πορεία αυτό το μήνα. Όλο αυτό το ουράνιο χάος θα μας κάνει να ξανασκεφτούμε και να αναθεωρήσουμε τα σχέδιά μας για το μέλλον και να δράσουμε ως καταλύτες για αλλαγή. Όμως η προσωπική ανάπτυξη απαιτεί χρόνο και αυτές οι πλανητικές κινήσεις θα μας δώσουν σε όλες, συναισθηματικούς πόνους. Ακολουθεί μια ιδέα για το τι μπορείς να περιμένεις,από τους έξι ανάδρομους σύμφωνα με τη Lisa Stardust του Cosmopolitan..

Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο

Ο επικοινωνιακός Ερμής πλημμυρίζει με συναισθήματα κατά την ανάδρομη πορεία του, φέρνοντας βαθιές αισθήσεις στην επιφάνεια, από τις 17 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου.

Ζωή: Η ύπτια πορεία του Ερμή στον Καρκίνο θα φέρει πολλά καταπιεσμένα συναισθήματα στην επιφάνεια. Θα απελευθερώσεις επιτέλους αυτό που κρύβεις μέσα σου.

Αγάπη: Ποιον αγαπάς; Αυτός ο ανάδρομος σου επιτρέπει να εστιάσεις στο πώς αισθάνεσαι για εκείνους που έχουν θέση στην καρδιά σου.

Εργασία: Θα επανεκτιμήσεις την αίσθηση ασφάλειας κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων, τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά.

Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους

Ο πλανήτης της αγάπης, των χρημάτων και των κοινωνικών κανόνων, η Αφροδίτη έγινε ανάδρομη στις 13 Μαΐου και θα συνεχίσει μέχρι τις 25 Ιουνίου.

Ζωή: Αναρωτιέσαι τον ρόλο που παίζεις στην κοινωνία. Η αλλαγή στον κόσμο είναι πιο σημαντική από ποτέ. Ήρθε η ώρα να πάρεις θέση.

Αγάπη: Πραγματοποιούνται αναταραχές και διαλύσεις, κάτι που μπορεί να σε κάνει να αναρωτιέσαι για απαντήσεις και να σκεφτείς υπερβολικά τα αισθηματικά παρελθόντα. Επίσης, πρόσεξε ένα SMS από έναν πρώην.

Εργασία: Ο έπαινος που ήλπιζες μπορεί να καθυστερήσει ή απλά δεν αρκεί. Πάρε το λόγο και βεβαιώσου ότι έχεις αναγνώριση.

Κρόνος ανάδρομος στον Υδροχόο

Ο Κρόνος το αφεντικό, αξιολογεί καρμικά καθήκοντα και ευθύνες κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του, η οποία ξεκίνησε στις 10 Μαΐου και διαρκεί έως τις 29 Σεπτεμβρίου.

Ζωή: Ήρθε η ώρα να κυριαρχήσεις και να γίνεις αφεντικό. Όλοι πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη για τα λάθη του παρελθόντος αυτήν τη στιγμή. Μην ρίχνεις το φταίξιμο αλλού!

Αγάπη: Αυτή είναι η ώρα να ξανασκεφτούμε τις δεσμεύσεις. Είσαι ευτυχισμένη σε μια υπάρχουσα σχέση; Θέλεις να πας μια σχέση στο επόμενο επίπεδο; Οι πιθανότητες είναι να το κάνεις.

Εργασία: Θα δοκιμάσεις ένα παιχνίδι ισχύος και είναι ώρα να ορίσεις καλύτερα όρια και να δημιουργήσεις το προσωπικό σου επαγγελματικό όραμα. Να το κάνεις τώρα!

Δίας ανάδρομος στον Αιγόκερω

Ο επεκτατικός πλανήτης Δίας άρχισε να κινείται με ανάδρομη πορεία στις 14 Μαΐου και θα συνεχίσει έως τις 12 Σεπτεμβρίου.

Ζωή: Διψάς για σαφήνεια, η οποία σε κάνει να ψάχνεις πάνω κάτω για να μάθεις την αλήθεια.

Αγάπη: Μια αισιόδοξη ατμόσφαιρα σου επιτρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου - αλλά προχώρησε με προσοχή.

Εργασία: Εάν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις, καλύτερα να ξανασκεφτείς την καριέρα σου.

Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθείς

Ο απατηλός Ποσειδώνας θα ξαναγυρίσει στις ουράνιες θάλασσες από τις 22 Ιουνίου έως τις 28 Νοεμβρίου.

Ζωή: Η πραγματικότητα είναι δύσκολη, ειδικά όταν οι ψευδαισθήσεις αφαιρούνται και είσαι αναγκασμένη να βλέπεις ανθρώπους και καταστάσεις όπως είναι πραγματικά.

Αγάπη: Μαθαίνεις συγκλονιστικές αλήθειες για τους άλλους. Κράτησε τα αυτιά και τα μάτια σου ανοιχτά.

Εργασία: Μπορεί να θέλεις να αλλάξεις την κατεύθυνση του επαγγελματικού σου στόχου. Αυτό που κάποτε ήθελες δεν ισχύει πλέον.

Πλούτων ανάδρομος στον Αιγόκερω

Από τις 25 Απριλίου έως τις 4 Οκτωβρίου, ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας φέρνει τις καθαρτικές αλλαγές στους τρόπους μας.

Ζωή: Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τους επόμενους μήνες, πράγματα που τα κρύβεις μέσα σου. Η από μέρους σου συμμετοχή σε καταστάσεις θα είναι δύσκολη, ειδικά όταν νομίζεις ότι έχεις δίκιο.

Αγάπη: Ζηλότυπες σκέψεις μπορεί να καταναλώσουν τις σκέψεις σου αυτή τη στιγμή. Αλλά θα είσαι σε θέση να περιορίσεις τις ανασφάλειες, τους φόβους και τις αμφιβολίες σου αναλογιζόμενη τα πραγματικά σου συναισθήματα.

Εργασία: Ποιο είναι το αφεντικό; Θα θελήσεις να ηγηθείς σε ένα project, το οποίο μπορεί να κάνει τους άλλους να αισθανθούν σαν να παρεμβαίνεις στη δουλειά τους. Παίξε ομαδικό παιχνίδι.