Τα 6 ζώδια που ξέρουν να κρύβουν καλά τα συναισθήματα τους

06.06.2020
Τα 6 ζώδια που ξέρουν να κρύβουν καλά τα συναισθήματα τους
Κρατάς τα συναισθήματά σου μόνο για τον εαυτό σου; Ή μήπως ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που κρύβουν τα συναισθήματά τους; Είτε παρακολουθείς είτε όχι την αστρολογία, τα αστέρια είναι πάντα ένας καλός δείκτης για το πώς χειρίζεσαι τον εαυτό σου σε καταστάσεις. Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που κρύβουν τα συναισθήματά τους, σύμφωνα με την Christine Schoenwald του Your Tango, αλλά πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να μάθουν πώς να ανοιχτούν στους άλλους.

Υδροχόος

Δεν είναι μυστικό πόσο τα συναισθήματα τείνουν να κάνουν τον Υδροχόο να αισθάνεται άβολα. Δεν του αρέσει να αντιμετωπίζει τα συναισθήματα κανενός, ειδικά τα δικά του. Αν θέλεις να μάθεις τι αισθάνεται ένας Υδροχόος, μην περιμένεις να σου πει προφορικά γιατί πιθανώς απλώς θα αποφύγει το ζήτημα. Είναι καλύτερο να κοιτάξεις τις μη φραστικές ενδείξεις του για να δεις πώς αισθάνεται. Ποτέ μην ανοιχτείς για τα συναισθήματά σου μαζί του εκτός και εάν έχει κάτι να πει γι 'αυτά.

Ταύρος

Ο Ταύρος θα ανοιχτεί εάν αισθάνεται ότι μπορεί να εμπιστευτεί το άλλο άτομο, αλλά δεν είναι εύκολο κάποιος να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Θα προτιμούσε να κρατήσει τα συναισθήματά του για τον εαυτό του έως ότου να εξασφαλίσει πρακτικά ότι κανείς δεν θα χρησιμοποιήσει τα συναισθήματά του εναντίον του με κάποιο τρόπο. Ωστόσο, είναι εκεί για κάποιον άλλο αν θέλει να του εκφράσει τα συναισθήματά του. Ο Ταύρος είναι γενναιόδωρος με αυτόν τον τρόπο. Αλλά αν κάτι δεν τον αναστατώσει, θα συνεχίσει να το παίζει χαλαρός.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένα άλλο ζώδιο που προτιμά να κρατάει τα συναισθήματά του για τον εαυτό του, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο να κάνει κάτι άλλο. Εάν μπορεί να βρει μια λύση, μια οποιαδήποτε λύση, αντί να μοιραστεί τα συναισθήματά του, ο Παρθένος είναι ικανοποιημένος. Θα προτιμούσε να επεξεργαστεί τα συναισθήματά του μόνος του παρά να τα εκμυστηρευτεί σε κάποιον άλλον ο οποίος δεν θα τον καταλάβει. Ο Παρθένος θέλει να ακουστεί, απλά δεν πιστεύει ότι οποιοσδήποτε άλλος εκτός από αυτόν, θα είναι σε θέση να του προσφέρει βοήθεια ή κατανόηση.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι τείνουν να πιστεύουν ότι το να είναι συναισθηματικοί τους φέρνει εμπόδια στη δουλειά -εκτός εάν, φυσικά, η δουλειά τους έχει σχέση με συναισθηματικά θέματα, οπότε προσπαθούν να μην εμπλακούν στα συναισθήματα ενώ εργάζονται.

Δεδομένου ότι ο Αιγόκερως εργάζεται πολύ, σπάνια έχει την ευκαιρία να μιλήσει για τα συναισθήματά του. Θα ήταν ο πρώτος που θα σου πει ότι δεν είναι ρομπότ και έχει καρδιά, αλλά υπάρχει μια στιγμή και ένα μέρος για να μοιραστεί συναισθήματα και αυτό δεν είναι τώρα. Πιθανότατα, υπήρξαν περιπτώσεις όπου ο Αιγόκερως ήταν ακατάλληλος συναισθηματικά και υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να μην συμβεί αυτό ξανά. Προς το παρόν, θα είναι στωικός.

Ζυγός

Πολλοί τείνουν να πιστεύουν ότι ο Ζυγός δεν έχει συναισθήματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι συναισθηματικός. Ο Ζυγός απλώς δεν θέλει να προκαλέσει μια σκηνή ή να κάνει κάποιον άλλον να αισθάνεται άσχημα εάν μπορεί να τον βοηθήσει. Ο Ζυγός τείνει να κρύβει τα συναισθήματά του για μεγάλο χρονικό διάστημα και μετά να εκρήγνυται, μερικές φορές με ακατάλληλο τρόπο. Ο Ζυγός μπορεί να είναι εξαιρετικά χαλαρός έως ότου αναστατωθεί η αίσθηση του περί δικαιοσύνης και να γίνει επιθετικός. Αλλά όσον αφορά στα καθημερινά συναισθήματά του, θα τα κρατήσει για τον εαυτό του ως επί το πλείστον.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι παθιασμένος και έχει πολλά συναισθήματα. Ωστόσο, δεν θέλει να χάσει τον έλεγχο. Έτσι, ο Σκορπιός πρέπει να αισθάνεται ασφαλής εάν πρόκειται να εκφράσει το πώς αισθάνεται. Δεν θέλει να θυμώνει τόσο πολύ για να μην εκραγεί και δεν θέλει να κλαίει ανεξέλεγκτα γύρω από μάρτυρες. Ο Σκορπιός προσπαθεί να κρατηθεί χαλαρός στον κόσμο και στη συνέχεια να εκφράσει τα έντονα συναισθήματά του στην ιδιωτικότητα του σπιτιού του. Κανείς δεν λέει ότι ο Σκορπιός είναι χωρίς συναισθήματα, είναι το αντίθετο από αυτό. Απλώς θέλει να έχει τον έλεγχο της δικής του συναισθηματικής αφήγησης.