Πώς θα το γλεντήσεις στις γιορτές (δίχως ταίρι)

21.12.2010
Κι ενώ εσύ ετοιμάζεις χαρακίρι που μια ακόμα χρονιά θα περάσεις τις γιορτές μόνη σαν το λεμόνι, το WomenOnly σου ανοίγει τα μάτια και σου δείχνει γιατί εσύ που είσαι δίχως ταίρι, θα περάσεις γιορτές σούπερ!

Από τις αρχές του Δεκέμβρη σε έπιασε το άγχος των γιορτών και όπως μετράει αντίστροφα η γνωστή διαφήμιση μέχρι τα Χριστούγεννα, έτσι αντίστροφα μετράει και η υπομονή σου. Κι ενώ εσύ ετοιμάζεις χαρακίρι που μια ακόμα χρονιά θα περάσεις τις γιορτές μόνη σαν το λεμόνι, το WomenOnly σου ανοίγει τα μάτια και σου δείχνει γιατί εσύ που είσαι δίχως ταίρι, θα περάσεις γιορτές σούπερ!

Σκέψου περισσότερο τα δώρα που έχεις να κάνεις: αφού δεν έχεις να σκεφτείς ένα συγκεκριμένο άτομο για να του κάνεις δώρα με τη σέσουλα, επικεντρώσου στα μικρά μεν αλλά γεμάτα σκέψη, δωράκια για τους φίλους και την οικογένειά σου. Και μην νομίζεις ότι πρέπει να δώσεις πολλά ευρώ. Διάθεσε τον εργένικο χρόνο σου για να φτιάξεις ένα cd με λατρεμένα τραγούδια στην κολλητή σου ή φτιάξε μόνη σου χειροποίητα αξεσουάρ ή κοσμήματα.

Γιόρτασε οικογενειακά: σκέψου πότε ήταν η τελευταία φορά που ήπιες ένα ήρεμο καφεδάκι με την αδερφούλα σου. Πότε έβγαλες τη μαμά σου για ψώνια; Τώρα που δεν έχεις συντροφικές υποχρεώσεις, είναι η ώρα να επανασυνδεθείς με την φαμίλια σου και να περάσεις ήρεμα μεν αλλά ζεστά και οικογενειακά Χριστούγεννα.

Κάνε παρέα με τις υπόλοιπες singles: επειδή δεν έχεις ταίρι, δεν σημαίνει ότι ξέμεινες και από παρέες. Θυμήσου τις απανταχού κολλητές που είναι ελεύθερες κι ωραίες. Και μην σκας αν δεν έχεις να τους μιλήσεις εδώ και καιρό! Κι εκείνες στην ίδια φάση βρίσκονται και ψωφάνε για παρέα και να μοιραστούν μια ωραία Μαργαρίτα στο μπαρ!

Κάνε κάτι που δεν θα έκανες φυσιολογικά:

Ανακαίνισε την κρεβατοκάμαρα, μάθε σκι, ξεκίνα το κέντημα, τρέξε στο παγοδρόμιο. Γενικά, φούλαρε τη μέρα σου με δραστηριότητες που θα σου φάνε την ενέργεια και το βράδυ που θα πέσεις για ύπνο δεν θα έχεις ούτε κουράγιο να σκεφτείς τον πρώην που σε άφησε. Η λύση αυτή είναι καλύτερη άλλωστε από το να πίνεις και να ξενυχτάς κάθε βράδυ παιδεύοντας το δερματάκι σου.

Γυμνάσου:

Η γυμναστική είναι ο μόνος τρόπος για να διώξεις το στρες ειδικά στις γιορτές και να γίνεις τόσο κορμάρα που να βρεις αγόρι πριν την Πρωτοχρονιά!

Κάνε μαραθώνιο γιορτινών ταινιών, Μόνη!

Ωραία λοιπόν! Ο πρώην σου σιχαινόταν να βλέπεις το ''Sex and the City'' και τα ''Φιλαράκια''! Τώρα, μπορείς να δεις όλες τις σεζόν των αγαπημένων σου σειρών σπιτάκι, όταν ο υπόλοιπος κόσμος στριμώχνεται για να βγάλει ένα εισιτήριο στο σινεμά.

Δώσε ελεύθερα φιλιά κάτω από το γκι:

Τα τελευταία χρόνια δεν ήσουν ποτέ μόνη στις γιορτές. Ήρθε φέτος η ευκαιρία να τιμήσεις το έθιμο και να φιλήσεις το πρώτο και το δεύτερο και το τρίτο αγόρι που θα βρεθεί κάτω από το γκι μαζί σου!

Κατερίνα Πατούλια

Γίνε φαν του WomenOnly και στο Facebook, κάνοντας κλικ εδώ: