Αλήθειες ζωής που θα σου ανοίξουν τα μάτια (Νο2)

06.12.2010
Στη ζωή τούτη, η διαδικασία του να γίνεις καλύτερη, έχει άμεση σχέση με τις αποφάσεις που παίρνεις κάθε φορά και τις εμπειρίες που αποκτάς με το χρόνο! Φυσικά, υπάρχουν και μαθήματα ζωής που θα πάρεις με τον άσχημο τρόπο! Έλα όμως που έχεις το WomenOnly και μπορεί να σε σώσει από ένα σωρό παθήματα! Ιδού:

Στη ζωή τούτη, η διαδικασία του να γίνεις καλύτερη, έχει άμεση σχέση με τις αποφάσεις που παίρνεις κάθε φορά και τις εμπειρίες που αποκτάς με το χρόνο! Φυσικά, υπάρχουν και μαθήματα ζωής που θα πάρεις με τον άσχημο τρόπο! Έλα όμως που έχεις το WomenOnly και μπορεί να σε σώσει από ένα σωρό παθήματα! Ιδού:

Αλήθεια Νο6: Όσο κι αν προσπαθείς, την ερωτευμένη δεν μπορείς να υποκριθείς!

Το να παραμένεις σε μια σχέση στην οποία δεν νιώθεις πια έρωτα ή αγάπη, είναι μια κατάσταση που δεν θα έχει αίσιο τέλος. Αν τελικά παραμένεις σε μια σχέση για τους λάθος λόγους (ασφάλεια, χρήματα, ένα παιδί) και όχι για το άτομο που έχεις δίπλα σου στο κρεβάτι, τότε ξέρεις ποιό είναι το σωστό πράγμα να κάνεις! Σίγουρα, υπάρχουν περιπτώσεις που μπορείς να αγαπήσεις κάποιο άτομο με το χρόνο και μέσα από καταστάσεις που θα σας δέσουν, αλλά πόσο σίγουρη είσαι ότι θέλεις να φας τα χρόνια σου χωρίς τη συγκίνηση του έρωτα στο πλευρό του λάθος ανθρώπου για λάθος λόγους (όταν μάλιστα το άλλο σου μισό είναι κάπου εκεί έξω)! Κι αν νομίζεις πως είμαι ρομαντική, απλά κοίτα γύρω σου: ποιά ζευγάρια έμειναν μαζί; Αυτά που βολεύτηκαν ή εκείνα που αγαπήθηκαν πραγματικά;

Αλήθεια Νο7: Οι κακοί άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν!

Κάποιοι άνθρωποι με τον καιρό ομορφαίνουν! Κάποιοι άλλοι με τα χρόνια ασχημαίνουν. Άλλοι πάλι, γίνονται πιο μαλθακοί με το πέρασμα του χρόνου. Ένα από τα χαρακτηριστικά που δύσκολα αλλάζουν στα άτομα γύρω μας είναι η κακία. Ένας άνθρωπος κακός κι εκδικητικός δύσκολα θα χάσει το ιδίωμα του αυτό, όσο κι αν το προσπαθήσει. Αν στον κύκλο σου έχεις φίλες ή άτομα στα οποία έχεις δώσει ουκ ολίγες ευκαιρίες να αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν το καλό αλλά η πραγματικότητα δεν σε δικαιώνει, απομακρύνσου από κοντά τους! Μπορεί να μην φεύγει αλλά η κακία κολλάει σαν την λέπρα!

Αλήθεια Νο8: Κανείς δεν είναι τέλειος

Εντάξει εσύ γεννήθηκες Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο. Αυτή η ροπή σου προς την τελειομανία, δεν σε κάνει αυτόματα και τέλεια. Ταυτόχρονα, ούτε και τα άτομα γύρω σου βγαίνουν σε έξτρα έκδοση χωρίς ψεγάδια. Όλοι έχουμε μειονεκτήματα και διαθέτουμε ιδιαιτερότητες που στα μάτια κάποιων μοιάζουν με ψεγάδια. Εσύ πρέπει να αναγνωρίζεις τα δικά σου ελαττώματα και να συγχωρείς την μη τελειότητα των γύρω σου που είναι απολύτως φυσιολογική.

Αλήθεια Νο9: Όταν βρίσκεσαι σε ανάγκη, ζήτα βοήθεια

Όσο αυτάρκης κι αν είσαι, όση εμπιστοσύνη κι αν έχεις στον εαυτό σου, θα έρθει η μαύρη εκείνη στιγμή που θα έχεις ανάγκη από βοήθεια. Αν δεν ζητήσεις βοήθεια, μην περιμένεις οι άλλοι να πάρουν την πρωτοβουλία να σε σώσουν. Αν μάλιστα, είσαι γενικά άτομο που παρέχεις βοήθεια σε όποιον στη ζητά, αλλά εσύ η ίδια αρνείσαι πεισματικά να ζητήσεις βοήθεια για όποιο πρόβλημα σε ταλαιπωρεί, με τον τρόπο αυτό δεν γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος, ίσα ίσα εκφράζεις μια υποτίμηση προς τα άτομα που έχεις δίπλα σου και κοντά σου στη ζωή αυτή!

Αλήθεια Νο10: Δίχως καλές φίλες, ζωή δεν βγαίνει!

Στα έχουν πει και στα έχουν ξαναπεί οι κολλητές αλλά εσύ κάθε φορά που βρίσκεις ένα νέο αγόρι, σπεύδεις να χαθείς από τα εγκόσμια, κινείσαι σαν δορυφόρος γύρω από εκείνον κι μόνο και οι φίλες σου σε βλέπουν αραιά και που, πάντα μαζί του. Φυσικά, όταν ο χωρισμός σου χτυπήσει την πόρτα, οι κολλητές θα βρίσκονται πάντα εκεί για να συνδράμουν στην δύσκολη την ώρα! Πρόσεξε: μεγαλόψυχες οι κολλητές, αλλά καμιά φιλία δεν είναι δεδομένη επειδή απλά περάσατε 5 καλές στιγμές μαζί όντας φοιτήτριες ακόμα. Γράψε γράψε, κάποια στιγμή θα σε ξεγράψουν!

Μάθε τις προηγούμενες 5 αλήθειες ζωής κάνοντας κλικ εδώ.

Κατερίνα Πατούλια