Spiroulina PLATENSIS: Όσα έχεις ανάγκη αυτό το καλοκαίρι θα τα βρεις με ένα κλικ εδώ

07.06.2022
Spiroulina PLATENSIS: Όσα έχεις ανάγκη αυτό το καλοκαίρι θα τα βρεις με ένα κλικ εδώ
​Η σπιρουλίνα είναι ένα μικροσκοπικό φύκι με μπλε πράσινο χρώμα. Μπορεί να κατατάσσεται στις υπερτροφές (superfood), ουσιαστικά, όμως, είναι καθαρή τροφή υψηλής διατροφικής αξίας.

Έγινε διάσημη ως η «τροφή των αστροναυτών» χάρη στα πολύτιμα συστατικά που περιέχει [υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, σίδηρο, β-καροτένιο, Vit Β complex, λιπαρά οξέα κ.ά.] Είναι 100% φυσικό προϊόν, χωρίς πρόσθετα συντηρητικά και χρωστικές.

Τι θα σου προσφέρει:

· Χαρίζει full ενέργεια!

Λίγο η ζέστη, λίγο η καθημερινότητα τώρα το καλοκαίρι η κόπωση είναι εντονότερη! Βάλε στη ζωή σου τη Spiroulina PLATENSIS κι αύξησε τα επίπεδα ενέργειας, χάρη στην πρωτεΐνη, τη γλυκίνη (αμινοξύ) & το σίδηρο.

· Βοηθάει στον καλύτερο έλεγχο του βάρους.

Μειώνει τις λιγούρες κι ενισχύει τη λειτουργία του μεταβολισμού. Φυσικά, θα πρέπει να συνδυαστεί με ισορροπημένη διατροφή και σωματική δραστηριότητα.

· Συμβάλλει στην υγεία των μαλλιών & του δέρματος.

Διαθέτει πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (Ω3, Ω6) που χαρίζουν υγιή όψη στην τρίχα & την επιδερμίδα, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, οι οποίες προλαμβάνουν την τριχόπτωση, ψευδάργυρο που συμβάλλει στην αναδόμηση τόσο της τρίχας όσο & της επιδερμίδας.

Last but not least… Ενισχύει το ανοσοποιητικό! Μπορεί να έχουμε ξεχάσει για λίγο τον Covid-19 & τις ιώσεις, καταναλώνοντας όμως Spiroulina PLATENSIS θωρακίζουμε τον οργανισμό μας με τον πιο φυσικό τρόπο! Κλινικές μελέτες αποδεικνύουν ότι η κατανάλωση Spiroulina PLATENSIS συμβάλλει στην πρόληψη & την αντιμετώπιση του COVID-19. Μάλιστα, κάποιες από αυτές έχουν πραγματοποιηθεί με τα προϊόντα Spiroulina PLATENSIS.

Δες τις κλινικές μελέτες!

Πώς θα την καταναλώσεις

Η Spiroulina PLATENSIS κυκλοφορεί σε 3 μορφές: flakes, σκόνη & ταμπλέτες. Υπάρχουν πολλοί τρόποι: τα flakes τα προσθέτεις σε σαλάτες ή και σε παγωτά, τη σκόνη σε smoothies, χυμούς, acai bowl και τις ταμπλέτες τις καταναλώνεις απλά με νερό ή χυμό!

Πάρε ιδέες για τις πιο υγιεινές & γευστικές συνταγές ΕΔΩ

Πού θα τη βρεις

Τα προϊόντα Spiroulina PLATENSIS μπορείς να τα προμηθευτείς στο spiroulina.gr/shop

Σε περίπτωση που ο δρόμος αυτό το καλοκαίρι σε φέρει προς τας Σέρρας… μη διστάσεις να επισκεφθείς την οικολογικά προσανατολισμένη μονάδα παραγωγής της Spiroulina PLATENSIS!

Δες τη μονάδα παραγωγής ΕΔΩ

Θα δεις… εκ των έσω ότι η Spiroulina PLATENSIS παράγεται 100% φυσικά, σε θερμοκήπια κλειστού τύπου, κάτω από απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες & με τις υψηλότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Με αυτόν τον τρόπο παράγονται ασφαλή και πιστοποιημένα από την TUV Austria HELLAS προϊόντα.

Spiroulina PLATENSIS ο φυσικός τρόπος για καλοκαίρι γεμάτο ενέργεια κι ευεξία