SEX

Έρευνα: Πόσο ασφαλής αισθάνεται μια γυναίκα με το σώμα της κατά τη διάρκεια του σεξ;

29.01.2019
Έρευνα: Πόσο ασφαλής αισθάνεται μια γυναίκα με το σώμα της κατά τη διάρκεια του σεξ;
Οι αριθμοί έχουν μεγάλο ενδιαφέρον!

Η έρευνα, που διεξήχθη από την online κλινική euroClinix, διαπίστωσε ότι το 10% των γυναικών «δεν αισθάνονται ποτέ αυτοπεποίθηση» για το σώμα τους ή την ικανότητά τους κατά τη διάρκεια του σεξ, σε σύγκριση με το μόλις αντίστοιχο ποσοστό των ανδρών που φτάνει το 3%. Μιλάμε για μία στις δέκα γυναίκες!!!

Για την ιστορία σημειώνεται ότι η έρευνα βασίστηκε σε συνεντεύξεις 2.000 ενηλίκων από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Διάβασε επίσης: Έρευνα: Οι 10 λόγοι για τους οποίους χωρίζει μια γυναίκα

Ένα άλλο στοιχείο που προέκυψε από την έρευνα αυτή αφορά σε συγκεκριμένες σεξουαλικές στάσεις. Βλέπουμε λοιπόν ότι οι γυναίκες αισθάνονται πιο σίγουρες όταν είναι κάτω από τον άνδρα, με το 40% από αυτές να ισχυρίζεται ότι η ιεραποστολική στάση είναι "η πιο άνετη".

Αντίθετα, στην κορυφή για την χειρότερη σεξουαλική στάση όσον αφορά στην αυτοπεποίθησή τους, το 21% των γυναικών παραδέχτηκε ότι είναι η θέση cowgirl (η γυναίκα πάνω από τον άνδρα), καθώς τις έκανε να αισθάνονται λιγότερο ασφαλείς για το σώμα τους.

Δες και αυτό: Ανήκετε στο ίδιο ζώδιο; Δες πώς μπορεί να είναι η σχέση σας

Τέλος, περίπου το 22% των ανδρών και των γυναικών ηλικίας 55 έως 64 ετών λένε ότι «πάντα αισθάνονται σίγουροι» για το σώμα τους, σε σύγκριση με μόλις το 7% αυτών που είναι μεταξύ 18 και 24 ετών. Και αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον.