Γιορτή τη Μητέρας: Ιδέες για δώρα που θα ενθουσιάσουν τη μαμά σου

Γιορτή τη Μητέρας: Ιδέες για δώρα που θα ενθουσιάσουν τη μαμά σου
Όλες μας γνωρίζουμε ότι οι πράξεις έχουν μεγαλύτερη δύναμη από τα λόγια, γι' αυτό τώρα που πλησιάζει η γιορτή της Μητέρας, δείξε στη μαμά σου πόσο πολύ την αγαπάς και την εκτιμάς, με ένα τέλειο δώρο.

Φυσικά, η εύρεση του λεγόμενου «τέλειου δώρου» δεν είναι εύκολη υπόθεση, σωστά; Παρακάτω μπορείς να βρεις κάποιες επιλογές δώρων που σχεδόν όλες θα κάνουν τη μαμά σου να χαμογελάσει. Το υποσχόμαστε. Και δεν παίζει ρόλο το κόστος του δώρου γιατί όπως θα δεις, υπάρχουν δώρα που δεν στοιχίζουν τίποτε και θα κάνουν τη μητέρα σου να νιώσει ευτυχισμένη.

Γιορτή της μητέρας: 4 φάσεις που έχει περάσει σίγουρα η σχέση με τη δική σου (εκτός από τα 40 κύματα!)

Κολιέ με προσωπικό σχέδιο

Παράγγειλε ένα διακοσμημένο μενταγιόν με ασημένια ή χρυσή αλυσίδα, με πετράδια και τα αρχικά γράμματα των ονομάτων των παιδιών της, που είναι βέβαιο θα το επιδεικνύει περήφανα.

Δέντρο μπονσάι

Και όμως αυτή είναι μια δημοφιλής επιλογή δώρου. Αυτό το υπέροχο φυτό θα διαρκέσει για χρόνια σε αντίθεση με τα λουλούδια (και, αν βλέπει Σασμό τότε θα έχει και μια επιπλέον σημασία για εκείνη - όσοι βλέπουν Σασμό ξέρουν!)

Χιουμοριστική κούπα

Αντί για κοσμήματα ή και λουλούδια, η μαμά σου είναι βέβαιο ότι θα απολαύσει μια νέα κούπα για τον πρωινό καφέ της ή το απογευματινό τσάι.

Ωστόσο, μην αγοράσεις μια απλή κούπα καφέ. Πρόσθεσε μια διαφορετική νότα στο δώρο της γιορτής της, παίρνοντας στη μαμά σου μια κούπα με ένα μήνυμα που θα την κάνει να χαμογελά κάθε φορά που πίνει από αυτήν.

Επιτραπέζιο παιχνίδι ή παζλ

Αντί για ένα μεμονωμένο αντικείμενο που μπορεί να απολαύσει μόνο η μαμά σου, σκέψου να αγοράσεις ένα συναρπαστικό και αστείο, φιλικό προς την οικογένεια επιτραπέζιο παιχνίδι που όλη η οικογένειά θα απολαμβάνει να παίζει μαζί. Εάν η μαμά σου απολαμβάνει τα επιτραπέζια παιχνίδια, αυτό θα είναι τέλειο. Επίσης ωραία ιδέα είναι και ένα παζλ.

Παντόφλες

Εάν η άνεση είναι η προτεραιότητά της, ένα ζευγάρι μαλακές παντόφλες θα την κάνουν να νιώθει ότι περπατά πάνω στα σύννεφα.

Καλάθι με δώρα

Γιατί να της κάνεις μόνο ένα δώρο όταν μπορείς να της κάνεις έξι; Σε ένα χαριτωμένο καλάθι βάλε σοκολατάκια, μια ωραίο μπουκάλι κρασί, ένα μενταγιόν, χρωματιστές κάλτσες, ένα κερί αρωματοθεραπείας και μια κομψή τσάντα καλλυντικών.

Δερμάτινο πορτοφόλι

Ένα πορτοφόλι είναι πάντα χρήσιμο και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τη γιορτή της Μητέρας.

Μεταξένια μαξιλαροθήκη

Ο ύπνος σε καθαρό μετάξι δεν είναι απλώς άνετος, αλλά διατηρεί τα μαλλιά και το δέρμα απαλά. Μια μεταξένια μαξιλαροθήκη είναι άνετη για ύπνο και αρκετά δροσερή για τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού.

Φούτερ με κεντημένο σχέδιο

Ένα βαμβακερό φούτερ με τα ονόματα των παιδιών της ή των εγγονών της που μπορούν να κεντηθούν στα μανίκια εκτός του ότι είναι ένα πρωτότυπο δώρο, θα το έχει πάντα μαζί της για να της θυμίζει πόσο την αγαπούν.

Υπάρχουν όμως και μερικοί τρόποι εορτασμού για την γιορτή της Μητέρας που είναι δωρεάν (πολύ σημαντικό αν τα οικονομικά σου είναι δύσκολα αυτή την περίοδο) και αρκετά αγαπησιάρικοι:

  • Ενθάρρυνε τα παιδιά σου να φτιάξουν μια κάρτα ή να της δώσουν μια λιχουδιά, όπως πρωινό στο κρεβάτι, λουλούδια από τον κήπο ή πολλές αγκαλιές. Είναι ακόμη πιο ωραίο αν το συναίσθημα εκφράζεται από το παιδί χωρίς ο γονιός να παρέμβει.
  • Η οικογένεια μπορεί επίσης να κάτσει μαζί στο τραπέζι για ένα χαρούμενο γεύμα όπου η μαμά σου δεν θα χρειαστεί να ψωνίσει, να μαγειρέψει ή να καθαρίσει μετά.

Γιορτή του πατέρα: Τρία μαθήματα που θα μπορούσαν να πάρουν παλιότεροι μπαμπάδες από τους νέους - και θα έβγαιναν κερδισμένοι

Θα μπορούσες επίσης να σκεφτείς κάτι πολύ απλό και όμοφο, όπως σοκολατάκια από το καλύτερο ζαχαροπλαστείο της πόλης ή ένα πλούσιο μπουκέτο λουλούδια.

Για εμάς, το να αγοράσουμε κάτι στη μητέρα μας που δεν θα αγόραζε για τον εαυτό της και που ξέρουμε ότι θα το ευχαριστηθεί, είναι το παν για την συγκεκριμένη μέρα. Χρόνια πολλά μαμά!

Τελευταία τροποποίηση στις 12.05.2023 - 07:40