5 tips για να γίνεις η πρωταγωνίστρια του ρεβεγιόν

30.12.2016
Ολοι έχουν να το λένε: Είσαι σωστό πάρτι άνιμαλ και ψυχή της παρέας! Κι αν ακόμα δεν έχεις αποφασίσει που θα γιορτάσεις τη φετινή πρωτοχρονιά σου δίνουμε μερικές συμβουλές για να κλέψεις και πάλι την παράσταση και να περάσεις τέλεια!

Ολοι έχουν να το λένε: Είσαι σωστό πάρτι άνιμαλ και ψυχή της παρέας! Κι αν ακόμα δεν έχεις αποφασίσει που θα γιορτάσεις τη φετινή πρωτοχρονιά σου δίνουμε μερικές συμβουλές για να κλέψεις και πάλι την παράσταση και να περάσεις τέλεια!

Πως θα γίνεις η «βασίλισσα» της βραδιάς;

1. Άσε τις εκπλήξεις για άλλη ημέρα & πάρε τα ηνία

Για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως και για να μη χαλάσει τίποτα τη διάθεση της παρέας φρόντισε να έχεις ενημερωθεί τόσο για το είδος της διασκέδασης που η παρέα έχει κατά νου αλλά και για το κόστος. Αν για παράδειγμα δεν αντέχεις και μόνο στο άκουσμα της electro ή progressive μουσικής, όπως είναι φυσικό αν μπαίνοντας στο μαγαζί διαπιστώσεις ότι όλη τη νύχτα θα ακούγονται οι ήχοι αυτοί, θα σου χαλάσει η διάθεση και το πιο πιθανό είναι να κουρνιάσεις σε μια γωνιά σκεπτόμενη το μέγα λάθος που έκανες! Για να προλάβεις την καταστροφή, πάρε εσύ τα ηνία, ενημερώσου για τις διάφορες εναλλακτικές και κάνε προτάσεις που ικανοποιούν το σύνολο της παρέας. Κάνε κράτηση ή πάρε εισιτήρια και… Καλή Χρονιά!

2. Βάλε τους όλους στο… παιχνίδι & γίνε η ψυχή της παρέας

Είτε είσαι εσύ η οικοδέσποινα ή έχετε πάει να διασκεδάσετε σε κάποιο μαγαζί, γίνε η σταρ της βραδιάς και προσπάθησε να κινητοποιήσεις την υπόλοιπη παρέα. Κάνε πρόποση, πάρε την πρωτοβουλία να χορέψεις, πες κάτι αστείο και σπάσε τον πάγο.

3. Να είσαι ο εαυτός σου & πέρνα καλά με φίλους αγαπημένους

Όσο σούπερ κι αν είναι το νυχτερινό κέντρο ή το κλαμπ που θα επιλέξεις να γιορτάσεις, να θυμάσαι πως η συνταγή για να περάσεις καλά είναι η καλή παρέα που θα σε κάνει να αισθανθείς άνετα και να είσαι ο εαυτός σου δίχως να φοβάσαι μη σε κρίνουν. Αν λοιπόν έχεις αρκετές προτάσεις επέλεξε με βάσει τα άτομα κι όχι το μέρος.

4. Λάμψε από χαρά & άσε τους άλλους να γκρινιάζουν

Έχει συμβεί σε όλους μας. Λίγο η κίνηση που τρώμε στον δρόμο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, λίγο το σπρώξιμο και τα πατήματα που δεχόμαστε μέχρι να μπούμε στο μαγαζί μας χαλούν τη διάθεση και το έδαφος γίνεται πρόσφορο για παρεξηγήσεις. Μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση! Ακόμη κι αν οι φίλοι είναι έτοιμοι για καυγά, ρίξε τόπο στην οργή, δείξε την καλή σου ψυχή και προσπέρνα το! Μια σωστή «βασίλισσα» διατηρεί την ψυχραιμία της και δείχνει ανωτερότητα, διασφαλίζοντας πως τίποτα δε θα χαλάσει τη βραδιά της παρέας.

5. Φόρα κάτι λαμπερό & νιώσε όμορφη

Βασικός κανόνας του ρεβεγιόν: Να είσαι λαμπερή και όμορφη. Φόρα κάτι πολύχρωμο, αστραφτερό ή πιο επίσημο απ΄ότι συνήθως. Η εικόνα σου και μόνο θα σε κάνει να αισθάνεσαι μοναδική και θα σε ανεβάσει στη στιγμή. Προσοχή βέβαια στις υπερβολές. Σκοπός είναι να νιώσεις όμορφα κι όχι άβολα. Βεβαιώσου λοιπόν πως το ρούχο το φοράς και δε σε… φορά και θα είσαι σίγουρα η σταρ της βραδιάς.

Από τη Δήμητρα Γκούντρα