Μικρο πεος

09.02.2015
Η αίσθηση του κατά τη διάρκεια που κάναμε έρωτα δεν ήταν έντονη και αποκαρδιώθηκα λίγο γιατί ήθελα τόσο πολύ να τον νοιώσω.

Καλησπέρα θεία Λουκία, συγχαρητήρια για την στήλη σου και τις πολύτιμες συμβουλές σου. Πριν απο 4 μήνες χώρισα απο μια σχέση 4 χρόνων η οποία δεν με γέμιζε δεν μου πρόσφερε τοσο συναισθηματικά όσο και υλικα αυτα που μου άξιζαν. Ετσι προχώρησα έδω και δύο μήνες γνωρίζω ένα παιδί με το οποίο έχουμε σχέση. Μου αρέσει πολύ, είναι μάλιστα και όμορφος και από την πρώτη στιγμή ένοιωσα ότι βρήκα στο πρόσωπό του κάτι πολύ ταιριαστό με εμένα. Είναι πολύ καλό παιδί, πολύ συναισθηματικός, πιστός, ειλικρινής και πολύ αρρενωπός στο στυλ του. Με περιποιείται και με προσέχει. Όλα αυτά με έχουν κερδίσει απεριόριστα και ο ίδιος μου λέει ότι θέλει να μοιραστούμε την υπόλοιπη ζωή μας μαζί και το ίδιο θέλω κι εγώ. Νοιώθω ότι είναι ο άνθρωπος μου και έχουμε και πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Πρόσφατα ολοκληρώσαμε τη σχέση μας, αφού το θέλαμε και οι δύο και το μόριό του είναι μικρό και κυρίως δεν είναι παχύ. Η αίσθηση του κατά τη διάρκεια που κάναμε έρωτα δεν ήταν έντονη και αποκαρδιώθηκα λίγο γιατί ήθελα τόσο πολύ να τον νοιώσω. Δεν έχει πάψει να μου αρέσει και τον θέλω πραγματικά. Εκείνο που με προβληματίζει στα αλήθεια είναι αν μπορώ να περάσω τη ζωή μου με έναν άντρα που το μόριο του δεν είναι αισθητό μέσα μου, γιατί πραγματικά έχει διαφορά στο πώς τον νοιώθω και πώς θέλω να τον νοιώσω. Είναι εύκολο και βολικό ίσως να κατηγορούμαι για όλα τα συναισθήματα της γυναίκας, γι' αυτό επιθυμώ να δεχτώ την απάντηση σας με πολύ μεγάλη ανυπομονησία. Σας ευχαριστώ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, στη ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, ή αν μπορούμε να τα έχουμε όλα, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα με μιας. Στην περίπτωση σου συγκεκριμένα, εφόσον επιθυμείς να παραμείνεις σ' αυτή τη σχέση και να απολαύσεις το σεξ με αυτόν τον άντρα, θα πρέπει να κάνεις δύο πράγματα: πρώτον υπομονή και δεύτερον να εξασκηθείς στις στάσεις εκείνες που ευνοούν τα μικρά πέη.

Η υπομονή σου χρειάζεται σίγουρα επειδή μέχρι στιγμής προφανώς είχες συνηθίσει διαφορετικά αλλά όπως θα δεις μετά από λίγους μήνες ο κόλπος σου θα έχει προσαρμοστεί στο μέγεθος του νέου σου φίλου και θα σε ικανοποιεί πολύ περισσότερο. Ταυτόχρονα, μπορείτε να αρχίσετε να δοκιμάζετε διαφορετικές στάσεις (θα βρεις πλήθος προτάσεων στη διπλανή στήλη που είναι αφιερωμένη στο Sex) μέχρι να καταλήξετε σ' εκείνες που σας ευχαριστούν και τους δύο.

Ωστόσο, το κυριότερο που πρέπει να μάθεις μ' αυτή την ευκαιρία είναι να δίνεις στον σύντροφο σου κι όχι να κρίνεις τη σχέση σου αποκλειστικά με το τι παίρνεις. Έτσι ίσως καταφέρεις να τον αγαπήσεις πραγματικά κάποια μέρα, κάτι που θα αναβαθμίσει την σεξουαλική σας ζωή από μια καθαρά σαρκική διαδικασία σε μια ολοκληρωμένη αισθησιακή εμπειρία όπου θα συμμετέχουν εξίσου πνεύμα και σώμα.