Γαμπρός ντύνεται ο Βέρτης;

22.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Όλη η σόουμπιζ φαίνεται να σοβαρεύεται τελευταία και εγώ αρχίζω και ανησυχώ γιατί δε βλέπω κανένα δαχτυλίδι να στολίζει το χεράκι μου!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Όλη η σόουμπιζ φαίνεται να σοβαρεύεται τελευταία και εγώ αρχίζω και ανησυχώ γιατί δε βλέπω κανένα δαχτυλίδι να στολίζει το χεράκι μου! Ακόμη και οι ορκισμένοι εργένηδες πίνουν νερό στο όνομα του έρωτα και αποφασίζουν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Τι με έπιασε πρωί- πρωί; Μα φυσικά το παράπονο...
Πάνω που πίστευα ότι ο Νίκος Βέρτης είναι ελεύθερος και ωραίος η είδηση ότι ντύνεται γαμπρός έσκασε σα βόμβα και με προσγείωσε απότομα!


Που λες χρυσή μου η εκπομπή "Super Star" μου άνοιξε τα μάτια αφού ενώ πίστευα τόσο καιρό ότι ο τραγουδιστής είχε χωρίσει εδώ και τέσσερα χρόνια με την αγαπημένη του , τώρα μαθαίνω ότι ετοιμάζεται να πάει για "κρεμάλα" αφού θα παντρευτεί την αγαπημένη του Έλενα.


Το κορίτσι όμως είδα στην εκπομπή είναι δικηγόρος και ήταν μαζί με το Νικολάκη καμία εξαετία πριν πέσει η βόμβα του χωρισμού τους. Η επανασύνδεση μετά από τέσσερα χρόνια έφερε μαζί και τα κουφέτα! Έτσι είναι χρυσή μου και οι σταρ τι νομίζεις δε θέλουν να νοικοκυρευτούν;


Οι πληροφορίες θέλουν το Νικολάκη να ζητάει από τη δικηγόρο να γίνει γυναικούλα του αφού κάθισε και το σκέφτηκε καλά το πράγμα ειδικά πέρσι το καλοκαίρι. Σου λεει πάλι τα ίδια: πάρτι, γυναίκες, ποτά, ξενύχτια; Όχι θέλω ένα κοριτσάκι στην αγκαλιά μου - σκέφτηκε το αγόρι- και έτσι είπε περασμένα ξεχασμένα και βρήκε τρόπο να πλησιάσει ξανά την Ελενίτσα του και να ζητήσει το χέρι της!


Όπως όλα δείχνουν καλή μου φαίνεται ότι τα παιδιά θα κάνουν το μεγάλο βήμα τον επόμενο χρόνο και εγώ νιώθω ένα ρίγος για το Νίκο! Άντε με το καλό!

Ελένη Αναστασάκη