Η διεθνή καριέρα της Αλούπη

22.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Κάτι η οικονομική κρίση που μας έχει σπάσει τα νεύρα αλλά και μας έχει κάνει να γεμίσουμε ρυτίδες , κάτι οι δυσκολίες στα επαγγελματικά δε θέλει και πολύ για να αρχίσουμε όλοι να σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να μεταναστεύσουμε.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Κάτι η οικονομική κρίση που μας έχει σπάσει τα νεύρα αλλά και μας έχει κάνει να γεμίσουμε ρυτίδες , κάτι οι δυσκολίες στα επαγγελματικά δε θέλει και πολύ για να αρχίσουμε όλοι να σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να μεταναστεύσουμε. Εγώ δε σου το κρύβω κοιμάμαι και ξυπνάω με Καζατζίδη...Τυχαίο; Δε νομίζω!


Η Χρστίνα Αλούπη όμως ήξερε τι έκανε. Το κορίτσι όπως ξέρεις την "έκανε" για Αμερική για να αναζητήσει εκεί την τύχη της και μπορεί να μην την πήρε το ματάκι σου σε κανένα εγχώριο κανάλι αλλά σε πληροφορώ ότι στο Αμέρικα κάνει θραύση!


Το κορίτσι που λες, έχει μετακομίσει στο Λος Άντζελες , γιατί σου λεει πάντα υπάρχει χώρος εκεί για έξυπνες ξανθές ταλαντούχες και γαλανομάτες με τρία μέτρα πόδι. Και τι κάνει εκεί; Είναι παρουσιάστρια χρυσή μου!


Και μάλιστα παρουσιάζει στα αγγλικά το κεντρικό δελτίο σε ένα site για Έλληνες ομογενείς και όχι μόνο.


Χρυσή μου, έτσι είναι... Αν σου λεει δε με εκτιμούν στην Ελλάδα τότε χαζή είμαι; Θα πάω Αμέρικα να κάνω την τύχη μου και να γίνω και παρουσιάστρια και να αξιοποιήσω τα αγγλικά μου. Εδώ αν έμενε το πολύ πολύ να της έκοβαν το δώρο Χριστουγέννων, οπότε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αμερική... Άντε και εις ανώτερα!


Ελένη Αναστασάκη