Σαμπάνης-Περιστέρη: αρραβωνιάστηκαν;

22.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Δε σου γράφω εγώ! Σου γράφει η πληγωμένη μου καρδιά! Οι διάσημοι ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας ο ένας μετά τον άλλο και εγώ χρυσή μου δε μπορώ να καταλάβω από που μου έρχονται.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Δε σου γράφω εγώ! Σου γράφει η πληγωμένη μου καρδιά! Οι διάσημοι ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας ο ένας μετά τον άλλο και εγώ χρυσή μου δε μπορώ να καταλάβω από που μου έρχονται. Πρώτα πλήγμα ο Βέρτης και τώρα ο Σαμπάνης ( για την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη όπως κατάλαβες δε μου καίγεται καρφάκι); Εμ πόσα να αντέξω η γυναίκα;


Ο Γιώργος Σαμπάνης που λες και η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη είναι ζευγάρι οκ το καταλάβαμε! Όμως σαν να μην έφτανε αυτό έρχεται τώρα το δαιμόνιο ?Super Star? να μας αποκαλύψει ότι ο Γιώργος Σαμπάνης την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε με την αγαπημένη του κουκλίτσα Πατρίτσια σε εστιατόριο στην Ηλιούπολη, μαζί με το μισό του σόι: τη μητέρα του, τη γιαγιά του και στενούς του συνεργάτες.

Και τι νόμιζες καλή μου ότι άλλη κάψα δεν είχε ο Σαμπάνης να συσφίξει τις σχέσεις τους στα πλαίσια to know us better; Όχι καλή μου! Το αγόρι αφού τελείωσαν το φαγητό είπε ότι νιώθει πιο ευτυχισμένος από ποτέ- βάση του ρεπορτάζ του Super Star-και μετά τσουπ έβγαλε και το μονόπετρο και μου έσκισε την καρδιά στα δύο!


Φυσικά εκείνη την ώρα έπεσε η πρόταση γάμου και ένα σου λεω ο γάμος δε θα αργήσει!
Ελένη Αναστασάκη