Ελένη-Ματέο: έγιναν "μύλος" στην Κηφισιά μετά τα ψώνια;

22.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Μια βόλτα στα μαγαζιά είπε να κάνει η Ελένη Μενεγάκη την προηγούμενη εβδομάδα αλλά ξινή της βγήκε!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Μια βόλτα στα μαγαζιά είπε να κάνει η Ελένη Μενεγάκη την προηγούμενη εβδομάδα αλλά ξινή της βγήκε!

Ελένη και Ματέο, εκμεταλλεύθηκαν που λες, την απεργία των δημοσιογράφων της προηγούμενης Τετάρτης και βγήκαν παρεούλα στα μαγαζιά με τρελή διάθεση για shopping και φορώντας σχεδόν το ίδιο μπουφάν (ξέρεις που τα ζευγαράκια τα αυτοκόλλητα ντύνονται το ίδιο, αυτό)!

Πήγαν λοιπόν μέχρι την Κηφισιά, αλλά εκεί που τα υπόλοιπα περιοδικά σταματούν (Hello, Ok) ένα μόνο περιοδικό έχει παντού αυτιά και κρυφούς ρεπόρτερ. Σύμφωνα λοιπόν με το Ciao, η βόλτα στα μαγαζιά δεν εξελίχτηκε ομαλά γιατί άπαξ και πάρκαραν την τζιπάρα τους Ελένη και Ματέο, οι περαστικοί τους πήραν χαμπάρι! Πρώτη βγήκε από το αυτοκίνητο η Ελένη και μπήκε σε ένα κατάστημα όπου και παρέμεινε μισή ώρα σου λέει, μπας και ξεκολλήσουν οι περαστικοί κι αφήσουν κάτω τα τηλέφωνά τους (ο κόσμος το παίζει πλέον πιο παπαράτσι και από τους επαγγελματίες του είδους).

Βγήκε η Ελενίτσα με τις τσαντούλες της και σκυφτό το κεφάλι και ο Ματέο ή Μάκης ή Μαθιός, έσπευσε να την βοηθήσει. Εκείνη, του έγνεφε σύμφωνα πάντα με το Ciao, να κατεβάσει το κεφάλι για να αποφύγουν τα φλας, κι εκεί ο ξενοδοχο- επιχειρηματίας ξέσπασε σου λέω, έγινε φωτιά και λαύρα!

Ο διάλογος που ακολούθησε, τον οποίο κρυφάκουσε ο ρεπόρτερ του περιοδικού είναι σπαρταριστός γι' αυτό στον παραθέτω:

Ματέο: Ελένη τι θα γίνει επιτέλους με αυτή την ιστορία;

Ελένη: !!! (έκπληκτη)

Ματέο: Να τελειώνουμε με αυτό το θέμα. Δεν αντέχω άλλο με το κρυφτούλι. Δεν αντέχω! (εκνευρισμός)

Ελένη: Ξέρεις πως είναι η κατάσταση. Μην φωνάζεις μπροστά στον κόσμο και τα κάνεις χειρότερα!

Η Ελένη δεν άντεξε, πέταξε τις σακούλες με τα ψώνια στο πεζοδρόμιο και άρχισε να απομακρύνεται από το αυτοκίνητο!

Το περιοδικό δεν μας είπε αν η γλυκιά παρουσιάστρια πήρε ταξί ή έκανε οτοστόπ για να επιστρέψει στο σπίτι της, πάντως σήμερα το πρωί το Ελενάκι είχε έναν εκνευρισμό. Με τα μαλλιά της τα έβαλε, με τον κομμωτή τα έβαλε, με τα βάρη που έχει τα έβαλε, που είναι μάνα με τρία παιδιά και δεν αντέχει τα έβαλε.... ή απλά είχε διαβάσει το σενάριο του Ciao!

Κατερίνα Π.