Ο Πάγκαλος έστειλε το εσώρουχο του στους "Αρβύλα"!

22.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Τον μάστορα τους στο πρόσωπο του Θεόδωρου Πάγκαλου βρήκαν οι «Ράδιο Αρβύλα», ο οποίος με μία κίνηση ματ απέδειξε ότι χιούμορ και σάτιρα δεν κάνουν
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Τον μάστορα τους στο πρόσωπο του Θεόδωρου Πάγκαλου βρήκαν οι «Ράδιο Αρβύλα», ο οποίος με μία κίνηση ματ απέδειξε ότι χιούμορ και σάτιρα δεν κάνουν μόνο αυτοί, αλλά και ο ίδιος. Και τα αστεία του μπορεί να είναι εξίσου χοντροκομμένα ή χαριτωμένα. Εξαρτάται πώς θα πάρει κανείς την επιστολή που έστειλε στους «Αρβύλα», που μέσα σε αυτή υπήρχε ως... kinder έκπληξη το σώβρακο του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης!!!

Και για να πιστέψουμε ότι λένε αλήθεια, αφού πρώτα μας διάβασαν την επιστολή του κυρίου Πάγκαλου, μας έδειξαν το γκρι κυβερνητικό σώβρακο. XXXL διαστάσεων με την επώνυμη φίρμα να βγάζει μάτι. Πάντως, το original σώβρακο ήτο κατά πολύ μικρότερο από εκείνο το θεόρατο που είχαν δείξει οι «Αρβύλα» πριν λίγες μέρες στην εκπομπή τους. Εξάλλου, αυτός είναι και ο λόγος, που ο κ. Πάγκαλος έστειλε με μπόλικη διάθεση χιούμορ την επιστολή και το σώβρακο του. Ιδού τι έγραφε:

«Αξιότιμοι κύριοι, αγαπητοί φίλοι, στήριξα την πολιτική μου διαδρομή στην απαράβατη αρχή, ότι πρέπει να λέω πάντα ή τέλος πάντων όσο συχνότερα γίνεται την αλήθεια και να μην περιαυτολογώ. Έτσι κατά καιρούς έχω απογοητεύσει πολλούς από τους συμπολίτες και τους συναδέλφους σας. Είδα το διαφημιστικό σας με το εσώρουχό μου που υποτίθεται ότι περιήλθε εις χείρας σας. Δυστυχώς έχετε πέσει θύματα παραπληροφόρησης. Ίσως φταίω κι εγώ αν έχω δημιουργήσει την εντύπωση ότι αυτά που διαθέτω θέλουν τόση μεγάλη έκταση υφάσματος για να καλυφθούν. Η αλήθεια είναι κατά πολύ υποδεέστερη. Για του λόγου τους αληθές, σας επισυνάπτω το πραγματικό μέγεθος. Μετά από τρεις γάμους και πέντε παιδιά και στην ηλικία που είμαι δεν νομίζω ότι θα σας δώσω τίποτα καλύτερο στο μέλλον. Εσείς όμως είστε σε καλό δρόμο και αρκετά νέοι ακόμα. Σας εύχομαι με την ευκαιρία του νέου έτους καλές επιτυχίες. Πάντα φίλος της εκπομπής, Θ. Πάγκαλος»