Τσιντικίδου: Σε ποιους υπέβαλε μηνύσεις;

23.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Πριν λίγες μέρες ξεσκεπάστηκε κύκλωμα που προμήθευε ναρκωτικά στην Αθήνα και στην υπόθεση αυτή φαίνεται ότι εμπλέκονται διάσημα πρόσωπα της showbiz.
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Πριν λίγες μέρες ξεσκεπάστηκε κύκλωμα που προμήθευε ναρκωτικά στην Αθήνα και στην υπόθεση αυτή φαίνεται ότι εμπλέκονται διάσημα πρόσωπα της showbiz. Μάλιστα, ακούστηκε ότι στις «καυτές» ατζέντες βρίσκεται και το όνομα μίας πρώην «Σταρ Ελλάς». Και όπως φαίνεται, κάποιοι βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα και ονόματα, εμπλέκοντας αυτό της Μαρίνας Τσιντικίδου. Η πρώην «Σταρ Ελλάς» σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και με δάκρυα στα μάτια μίλησε στην κάμερα του Star για την υπόθεση αυτή, όπου κάποιοι την ενέπλεξαν συκοφαντώντας την με τον χειρότερο τρόπο.

Η Τσιντικίδου, βέβαια, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, ούτε άφησε να διασύρεται το όνομα της με αυτόν τρόπο. Έτσι, το πρωί της Τετάρτης πήγε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υποβάλλοντας μηνύσεις σε τρία blogs που ενέπλεξαν το όνομα της. «Είμαι πολύ στενοχωρημένη και πληγωμένη» παραδέχτηκε στην κάμερα, λέγοντας ότι η ιστορία αυτή την έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

Το τηλέφωνο της δε σταματά να χτυπά από φίλους και γνωστούς που την παίρνουν για να μάθουν τι πραγματικά συμβαίνει. «Με ρωτούν αν με συνέλαβαν κι αν είμαι καλά» λέει και ξεσπάει, τονίζοντας ότι πρόκειται για μεγάλη αλητεία και δεν θα αφήσει την ιστορία αυτή να περάσει έτσι στο ντούκου.