Η Μανωλίδου στη θέση του Λεβέντη;

23.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με τον Γιώργο Λεβέντη, ο οποίος ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει να παραμείνει στο X Factor μέχρι το τέλος, οι νέες επαγγελματικές
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με τον Γιώργο Λεβέντη, ο οποίος ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει να παραμείνει στο X Factor μέχρι το τέλος, οι νέες επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο εξωτερικό, τού άλλαξαν τα πλάνα. Κι έφεραν πανικό στον ΑΝΤ1. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο κριτής είναι ήδη στο εξωτερικό και η θέση του στην επιτροπή θα είναι κενή στο επόμενο live.

Όσο αφορά την ομάδα του, οι άνθρωποι της παραγωγής βρήκαν μία προσωρινή λύση, αυτή του Γιώργου Θεοφάνους, ο οποίος ήδη βοηθά τους παίκτες με τα τραγούδια. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι τι θα γίνει στην περίπτωση που ο Λεβέντης τελικά δεν μπορέσει να επιστρέψει. Όπως ακούγεται, ήδη η παραγωγή έχει αρχίσει το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη και τα ονόματα που ακούγονται πολλά και διάφορα. Από τον Αντώνη Ρέμο (ω ναι) μέχρι τον Μάκη Πουνέντη.

Το πρωί, όμως, ακούσαμε ότι παίζει κι άλλο ένα όνομα και ως φαίνεται είναι και το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Λεβέντη στα επόμενα εννέα live. Και κρατήσου... ακούγεται η Ευγενία Μανωλίδου!!! Ξέρουμε ότι στον ΑΝΤ1 την θέλουν για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αλλά και στο X Factor να την βάλουν, δεν τους χαλάει καθόλου. Και σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, τι σχέση έχει η Ευγενία με το talent show, σου υπενθυμίζω ότι είναι μουσικός και σε αν συμφωνήσει, θα είναι η πρώτη φορά στη μικρή της τηλεοπτική διαδρομή που θα ασχοληθεί με ένα αντικείμενο που ξέρει.

Και θα χαρεί και ο Θεοφάνους, ο οποίος ανέκαθεν έλεγε ότι θα ήθελε την Μανωλίδου στην κριτική επιτροπή. Ο Νίκος Μουρατίδης, πάλι, δεν θα τρελαθεί και από χαρά, ενώ η Κατερίνα Γκαγκάκη θα νιώσει για πρώτη φορά στο πετσί της τι εστί γυναικείος ανταγωνισμός, αφού θα χάσει το προνόμια της... μοναδικότητας. Και όχι, δε θέλω να την στενοχωρήσω, αλλά πολύ φοβάμαι (δηλαδή είμαι σχεδόν σίγουρη) ότι η Ευγενία θα της κλέψει την παράσταση...