Προβλήματα στη σχέση Κωνσταντίνου - Κάρτσωνα

23.10.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, δύσκολοι καιροί για ποδοσφαιριστές και μοντέλα, που ζουν θυελλώδεις έρωτες, είναι αυτοί που διανύουμε. Μετά τον Θοδωρή Ζαγοράκη και την Δήμητρα Αιγινίτη, ήρθε η σειρά του Μιχάλη Κωνσταντίνου και της Νίκης Κάρτσωνα
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Δύσκολοι καιροί για ποδοσφαιριστές και μοντέλα, που ζουν θυελλώδεις έρωτες, είναι αυτοί που διανύουμε. Μετά τον Θοδωρή Ζαγοράκη και την Δήμητρα Αιγινίτη, οι οποίοι έχουν χάσει το λογαριασμό από τις τόσες φορές που έχουν χωρίσει και ξανασμίξει, ήρθε η σειρά του Μιχάλη Κωνσταντίνου και της Νίκης Κάρτσωνα να προσβληθούν από την...επιδημία. Το εν λόγω ζευγάρι που τους τελευταίους μήνες ζει έναν σφοδρό έρωτα, όπως λένε πολλοί, αντιμετωπίζει τα πρώτα σοβαρά προβλήματα στη σχέση του.

Οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία, τους θέλουν να έχουν χωρίσει τα τσανάκια τους και τη Νίκη να έχει μαζέψει τα μπογαλάκια της από το σπίτι του καλού της και να τα ξαναπήγε στο δικό της. Αιτία για τον χωρισμό αυτό είναι τα επαγγελματικά του Κωνσταντίνου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, ο Παναθηναϊκός. Στις αρχές, που η μία κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού, διαδεχόταν την άλλη και ο Μιχάλης έπεφτε σε μεγάλη μελαγχολία, η μοντέλα του συμπαραστεκόταν όπως αρμόζει άλλωστε σε μία σωστή αγαπημένη αθλητή. "Σώπα καλέ μου" του έλεγε "και θα την κάνουμε τη νίκη, που θα μας πάει" τον καθησύχαζε κι αυτός κομμάτι ηρεμούσε.

Μετά, όμως, τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα και την απομάκρυνση του Φερνάντο Σάντος, ο Κωνσταντίνου κλείστηκε στον εαυτό του, προκειμένου να κάνει τις περισυλλογές του. Μάταια, η Κάρτσωνα προσπαθούσε να τον κάνει να της μιλήσει και ως άξια τέκνα και φίλαθλα παιδιά της εν λόγω ομάδας που είναι, να συζητήσουν και να προβληματιστούν από κοινού για τα τεκταινόμενα σε αυτήν. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής δεν είχε διάθεση για κουβέντα ακόμη κι αν του έταζε συζήτηση συνοδευόμενη με μασάζ στην ωμοπλάτη ή με κινέζικο τσιμπούσι. Η διάθεση του ήταν στο ναδίρ και δεν του έσκαγε το χειλάκι ούτε αν του έβαζε να δει στο βίντεο το "Κάτσε Καλά", όπου η ίδια εκτελεί χρέη παρουσιάστριας.

Η συμπεριφορά του αυτή, στεναχώρησε τα μάλα τη Νίκη, επειδή θεώρησε πως την έχει στην απ' έξω σε τέτοιες δύσκολες στιγμές. Οι επιλογές, που είχε στην προκειμένη περίπτωση ήταν οι εξής δύο: ή να περίμενε να φτιάξουν τα πράγματα τώρα με τον Μαρκαριάν και στην επόμενη ήττα να έκανε ντου στη Λεωφόρο και να τα έκανε όλα λαμπόγιαλο που με τα χάλια τους πάνε να της διαλύσουν το σπιτικό ή να μαζέψει τα μπογαλάκια της από την οικία του αγαπημένου της και να επιστρέψει στη δική της που είναι καινούργια και αχρησιμοποίητη μέχρι στιγμής. Τελικά, επέλεξε τη δεύτερη. Πάντως, απ' ότι λένε φίλοι του ζευγαριού - που τους έχουν ζήσει από κοντά κι έχουν...εντρυφήσει πάνω στον έρωτα τους - η επανασύνδεση τους είναι θέμα χρόνου.