Επιστρέφει στην Κύπρο η Ευρυδίκη

23.10.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, "Μετακομίζω γιατί χωρίζω" είπε κάποτε ο μέγας αοιδός Αντύπας και μετά από καιρό ήρθε να πράξει το ίδιο και το αυτό η συνάδελφός του, Ευρυδίκη.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Μετακομίζω γιατί χωρίζω" είπε κάποτε ο μέγας αοιδός Αντύπας και μετά από καιρό ήρθε να πράξει το ίδιο και το αυτό η συνάδελφός του, Ευρυδίκη. Η γνωστή καλλιτέχνιδα, σχεδόν έναν χρόνο μετά το διαζύγιο της από τον Γιώργο Θεοφάνους αποφάσισε να επιστρέψει στη γενέτειρα της την Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό και να μεγαλώσει εκεί τον μονάκριβο γιο της, Αγγελο.

Η απόφαση της αυτή είναι αλήθεια πως τη δυσκόλεψε τα μάλα μέχρι να την πάρει, αφενός διότι μετά από τόσα χρόνια στην Ελλάδα έχει συνηθίσει εδώ, αφετέρου διότι έχει και μια καριέρα να ασχοληθεί. Όπως, όμως, λέει και ο πάνσοφος λαός "άμα θες, μπορείς". Έτσι, η Ευρυδίκη βρήκε τη χρυσή τομή. Να έχει το...αρχηγείο της στην Κύπρο και στην Ελλάδα να έρχεται όποτε την καλεί το καθήκον της ως αοιδός. Όταν, δηλαδή, θα έχει κάποια πρόταση θα παίρνει το γιο της και θα έρχονται εδώ, προκειμένου να βγάλουν το ψωμί τους.

Την περίπτωση τώρα, οι επιχειρηματίες να την ξεχνούν, διότι που να θυμάσαι ότι στην Κύπρο ζει μια αοιδός που τη λέγανε Ευρυδίκη, μάλλον θα την έχει εξετάσει. Μπορεί να παίρνει η ίδια τηλέφωνο και να τους υπενθυμίζει την ύπαρξη της. Για καλό και για κακό κράτησε το σπίτι στην Βούλα, να έχει να μένει όταν θα έρχεται. Η ίδια, πάντως, είναι τα μάλα ευτυχισμένη που θα επιστρέψει στην πατρίδα της και περιμένει πως και πως τη μέρα που θα εγκατασταθεί εκεί.