Η βιογραφία της Βίσση

23.10.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, όπως κάθε μεγάλη καλλιτέχνιδα που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και η Αννα Βίσση αποφάσισε να εκδώσει την βιογραφία της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όπως κάθε μεγάλη καλλιτέχνιδα που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και η Αννα Βίσση αποφάσισε να εκδώσει την βιογραφία της. Η εν λόγω αοιδός μάλιστα για το συγκεκριμένο σκοπό και προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι αντάξιο της φήμης και του ονόματος της, προσέλαβε δύο δημοσιογράφους φίλους της, έναν Κύπριο κι έναν Έλληνα. Το μελλοντικό best seller - γιατί μεταξύ μας περί τέτοιου θα πρόκειται αν πωληθεί με την ίδια συχνότητα με τα cd της - αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκεμβρίου.

Σε αυτό θα γίνονται αναφορές από τα παιδικά της χρόνια ίσαμε τα τώρα, ενώ εννοείται πως οι συγγραφείς θα δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο κεφάλαιο "Έρωτες". Από αυτούς, καλά να είναι η Αννούλα είχε αρκετούς καθότι γυναίκα ωραία και πάνω απ' όλα μοιραία. Έτσι, από τις σελίδες θα παρελαύνουν τα ονόματα των Αντώνη Σαμαρά, Γιώργου Νταλάρα, Λάμπη Λιβιεράτου, Απόστολου Γκλέτσου, οι οποίοι είτε στιγμάτισαν την αοιδό, είτε ήταν απλά φλερτ της νιότης.

Ο Νίκος Καρβέλας δικαιωματικά θα αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο στο βιβλίο, όπως άλλωστε και η οικογένεια της: μαμά, μπαμπάς, αδελφές. Πικάντικες λεπτομέρειες της ζωής της δεν ξέρω αν θα γραφτούν, αλλά όπως κάθε original σταρ πάντα περιέχει τέτοιες στη βιογραφία της, μάλλον το ίδιο θα πράξει και η Αννούλα. Εξάλλου, δεν διακατέχεται από τέτοιου είδους κόμπλεξ και το έχει αποδείξει κατά το παρελθόν σε συνεντεύξεις που έχει δώσει. Στο βιβλίο θα υπάρχουν ακόμη και πολλές φωτογραφίες της από τότε που η Αννα ήταν παιδούλα με κοτσιδάκια, κάλτσες μέχρι το γόνατο και καρό φούστα, μέχρι τώρα που είναι diva του τραγουδιού με ψηλοτάκουνες Gucci μπότες και Dior τουαλέτα.