Βανδή: "Έχω πάθει κατάθλιψη δύο φορές"

06.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τελικά και οι διάσημες τραβάνε τα ζόρια τους! Μπορεί εμείς οι κοινές θνητές να ανησυχούμε αν πάρουμε κάνα κιλάκι ή αν δεν πετύχει η βαφή, όμως και οι σταρ έχουν και αυτές τις ανησυχίες τους και τα βάφουν που και που μαύρα.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τελικά και οι διάσημες τραβάνε τα ζόρια τους! Μπορεί εμείς οι κοινές θνητές να ανησυχούμε αν πάρουμε κάνα κιλάκι ή αν δεν πετύχει η βαφή, όμως και οι σταρ έχουν και αυτές τις ανησυχίες τους και τα βάφουν που και που μαύρα.

Η Δέσποινα Βανδή που λες άνοιξε την καρδιά της στο Πρώτο θέμα και μίλησε για πολλά πράγματα αλλά και για την φάση κατάθλιψης που έχει περάσει: "Έχω πάθει κατάθλιψη δύο φορές έως τώρα στη ζωή μου. Η δεύτερη φορά ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας μου εδώ στην Αθήνα. Αυτό το δυσάρεστο διάστημα ένιωθα τη ζωή μου κενή και ότι αναλωνόμουν σε ασήμαντα πράγματα. Δεν είχα διάθεση να φάω, να σηκωθώ από το κρεβάτι, να κάνω τίποτα. Με τη βοήθεια δύο καλών φίλων και του εαυτού μου κατάφερα να ξεφύγω από αυτό το μονοπάτι. Στη ζωή πρέπει να έχεις στόχους και όνειρα". Έτσι είναι κουκλίτσα μου, όπως τα λέει το Δεσποινάκι! Γιατί χωρίς στόχους και όνειρα δε μένει και τίποτα...


Και αν αναρωτιέσαι πώς η Δέσποινα καταφέρνει να είναι διατηρεί ζωντανή τη σχέση της με το Ντέμη τότε η απάντηση έρχεται να σε ταρακουνήσει: "Αν θέλει ένα ζευγάρι να διατηρήσει μια σχέση ή έναν γάμο ζωντανό, θα πρέπει να κάνει πράγματα που το αφορούν. Έτσι και εμείς προσπαθούμε να διατηρούμε τον γάμο μας σε μια «γκομενική» κατάσταση. (γέλια)". Δηλαδή πώς είναι η γκομενική κατάσταση Δημητρούλα μου; Προσπαθείς να κάνεις τον άλλο από σύζυγο, γκόμενο ενώ μέχρι πριν λίγο προσπαθούσες να κάνεις το γκόμενο , σύζυγο; Να με κάτι τέτοια είναι που με μπερδεύει λιγάκι.


Και ποιο το ηθικό δίδαγμα χρυσή μου; Ότι αν έχεις στόχους και όνειρα μπορείς και την κατάθλιψη να ξεπεράσεις και με λίγη παραπάνω προσπάθεια μπορείς να κάνεις το γάμο σου γκομενικό!

Ελένη Αναστασάκη