Eκτός "Just the 2 of Us" ο Μουρούτσος!

06.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Ακόμα ένα live του "Just the 2 Of Us" έλαβε χώρα εψές το βράδυ από τη συχνότητα του Mega!
Αγαπημένη μου Δήμητρα,



Ακόμα ένα live του "Just the 2 Of Us" έλαβε χώρα εψές το βράδυ από τη συχνότητα του Mega!

Και δυστυχώς για εμάς τις αγνές τηλεθεάτριες, η Αθηναΐδα Νέγκα βγήκε από την πρίζα, η Λυδία Παπαϊωάννου γλύκανε επικίνδυνα και έμεινε μόνος από την επιτροπή ο Στέφανος Κορκολής να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά.

Που λες λοιπόν, το σόου άνοιξε η Μαριάννα Πολυχρονίδη με τον Ησαΐα Ματιάμπα που σε γκόθικ διάθεση τραγούδησαν το "What have you done" των 'Within Temptation" και συγκέντρωσαν 38 ολόκληρους βαθμούς. Μέχρι και η Νέγκα τα καλύτερα είπε για την μέχρι πρότινος αντιπάθειά της Μαριάννα και την στόλισε κυριολεκτικά με ένα ωραιότατο δεκάρι! Όπως καταλαβαίνεις, εκεί ξενέρωσα λιγάκι, γιατί "Just" χωρίς μαλλιοτράβηγμα Πολυχρονίδη ? Νέγκα, δεν γίνεται!

Κατόπιν, το μικρόφωνο έπιασε η Μαρία Μπεκατώρου και ο Χρήστος Χολίδης που τραγούδησαν το Καραφώτικο "Μίλα μου" και μας θύμισαν εποχές "Fame Story". Το ζευγάρι συγκέντρωσε μεν 31 βαθμούς αλλά δεν συγκίνησε τους κριτές υπερβολικά.

Κι ύστερα, έγινε η αποκάλυψη... των κοιλιακών του Θεοχάρη Ιωαννίδη που με την Ελπίδα στο πλευρό του ερμήνευσε το "Βενζινάδικο" συγκεντρώνοντας 35 βαθμούς και το θαυμασμό κάθε γυναίκας στο στούντιο και στο σπίτι για την υπέροχη δουλειά που κάνει στο γυμναστήριο. Εύγε!

Έπειτα, στη σκηνή ανέβηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η γυναικάρα με τα κόκκινα Αμαρυλλίς που τραγούδησαν "Sorry, seems to be the hardest word" και συγκέντρωσαν 34 βαθμούς. Κατόπιν, σε μια ακόμα φουτουριστική εμφάνιση, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και η Φλώρα Θεοδώρου ερμήνευσαν "Και τι ζητάω" σε άκρως μιλιτέρι λουκ που δεν πέρασε απαρατήρητο και συγκέντρωσε τα βλέμματα και τα σχόλια. Το ζευγάρι τιμήθηκε με 30 βαθμούς.

Κατόπιν, τις οθόνες μας γέμισε ο πάντα γοητευτικός φωτογενής πολίστας, Αντώνης Βλοντάκης που με την Ραλλία Χριστίδου στο πλευρό του ερμήνευσε αισθαντικά το "Να με προσέχεις" και μάζεψε 34 βαθμούς.

Έπειτα, ήρθε η σειρά του Μιχάλη Μουρούτσου με την Τζώρτζια Κεφαλά που τραγούδησαν το "Break on through" κάνοντας καρατερίστικα κόλπα επί σκηνής κάτι που δεν κατάλαβα πλήρως ούτε εγώ αλλά ούτε και το υπόλοιπο κοινό, γεγονός που οδήγησε το ζευγάρι εκτός σόου! Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε μάλιστα πως το συγκεκριμένο ζευγάρι αποτέλεσε το αγαπημένο του κατά τη διάρκεια του σόου και πως έβαζε την αδερφή του να τους δίνει μια ψήφο εκ μέρους του κάθε υριακή βράδυ. Ο ίδιος ο πρωταθλητής και ολυμπιονίκης του Τάε Κβο Ντο, δίχως μούτρα και γκρίνιες αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι και τόνισε:

"Tο ταξίδι μου ήταν υπέροχο, μαγευτικό. Αυτό που θα κάνω είναι να πάω στο σπίτι μου και να συνεχίσω να προσφέρω από το κινητό μου".

Κι αν σου λείπει η Κατερίνα Στικούδη που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα, ευτυχώς στο παιχνίδι παραμένει η Ελένη Φουρέιρα που πάντα με εκρηκτική εμφάνιση και σέξι λουκ συνόδευσε τον Παναγιώτη Πετράκη στο οσκαρικό "The time of my life" συγκεντρώνοντας τελικά 37 βαθμούς!

Καλεσμένοι του Γιώργου Καπουτζίδη ήταν χθες βράδυ οι συντελεστές του μιούζικαλ "Rent" όπου τραγούδησαν με τη συνδρομή του παρουσιαστή το "Let me entertain you" ενώ την επόμενη εβδομάδα ο Γιώργος μας απείλησε πως θα τραγουδήσει Live στο σόου παρέα με την τηλεοπτική Patty, που έρχεται ως guest star!!!!

Κατερίνα Π.