Γιώργος ο "Μενεγάκος" & Φαίη η "υποχόνδρια"

03.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Της αποκάλυψης έγινε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου "Βράδυ" όπου ο Γιώργος Λιάγκας έβγαλε στο φόρα όλα όσα η Φαίη θα ήθελε να κρατήσει μυστικά( από τα λίγα πράγματα που δε γνωρίζουμε για το λατρεμένο ζεύγος).

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Της αποκάλυψης έγινε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου "Βράδυ" όπου ο Γιώργος Λιάγκας έβγαλε στο φόρα όλα όσα η Φαίη θα ήθελε να κρατήσει μυστικά. Ο Γιώργος λοιπόν άνοιξε την καρδούλα του σε μια man to man κουβέντα με τον παρουσιαστή εφ’ όλης της ύλης: για τη σχέση με τη Φαίη, το παιδάκι που περιμένουν αλλά και τη σχέση τους ως συνεργάτες.

Ο Γιώργος αποκάλυψε το φύλο του παιδιού: "Είναι αγοράκι δεν κρύβω όμως πως εγώ ήθελα στην αρχή κοριτσάκι. Είναι πιο γλυκά τα κοριτσάκια όταν παίζουν στο δρόμο ενώ τα αγοράκια είναι πιο βλάκες. Είναι πιο αγαθά τα αγοράκια". Βρε τον Λιάγκα , που μάλλον δεν είναι και ο μεγαλύτερος φαν του γηπέδου γιατί ξέρεις χρυσή μου ότι η φαντασίωση της πλειοψηφίας των αντρών είναι να κάνει η γυναίκα τους αγοράκι για να πηγαίνουν παρέα γήπεδο. Όμως όχι ο Λιάγκας. Αυτός στάζει μέλι και γλύκα αφού προτιμάει τα κοριτσάκια γιατί είναι πιο γλυκά...Μωρέ πώς έκρυβε τέτοια ευαισθησία πίσω από τα στενά κοστουμάκια τόσο χρόνια δε μπορώ να καταλάβω...


Και πώς πάει η φάση με τη Φαίη; "Με την Φαίη είμαστε πολύ καλά. Και είναι η καλύτερη φάση της ζωής μου. Ειδικά στα προσωπικά, αλλά και επαγγελματικά. Για τα επαγγελματικά όμως ποτέ δεν τρελάθηκα. (...) Η Φαίη είναι φοβερά υποχόνδρια. Ακόμα και 3:00 το βράδυ να γυρίσουμε και βρει ένα σκουπιδάκι θα κάτσει να καθαρίσει και ας έχουμε να ξυπνήσουμε στις 7:00 για να πάμε στο στούντιο. Στο σπίτι μένουμε εγώ η Φαίη και το Dettol. Δεν πιστεύω πως ζει το οποιοδήποτε μικρόβιο εκεί, άλλωστε μυρίζει σαν καινούριο νοσοκομείο. (..) Η Φαίη διοικεί στο σπίτι αλλά θεωρώ πως τις σημαντικές αποφάσεις θα τις πάρω εγώ. Για παράδειγμα τα οικονομικά τα αποφασίζω εγώ. Η σχέση της Φαίης με τα λεφτά είναι μόνο στο πώς θα τα ξοδέψει".

Δεν της το είχα για υποχόνδρια χρυσή μου, το παραδέχομαι. Ε βρε και να γεννηθεί το παιδί, κακομοίρη εκεί να δεις γλέντια. Μεταξύ μας δεν ξέρω αν θα τον αφήνει να το ακουμπάει κιόλας αν είναι έτσι όπως μας τα λέει.


Όσο για τη σχέση του Ελένη Μενεγάκη ο Γιώργος ήταν ξεκάθαρος: "Εδώ είμαι μεγάλος άνδρας και κάνω πρωινό. Είμαι ο Μενεγάκος. Με την Ελένη άλλωστε ήμασταν συμμαθητές. Είμαι γεννημένος το 1969, όπως και η Ελένη". Καλέ τώρα αυτό γιατί μου το είπε; Για να μετράω δεκαετίες; Μωρέ του πάει...Γιώργος Μεναγάκος και Φαίη Σκορδά θα μάζευαν σίγουρα όλα τα νούμερα της πρωινής ζώνης!

Ελένη Αναστασάκη