Ξαφνικό διαζύγιο για Σρόιτερ - Αιγινίτη!

02.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Θυμάσαι τι κουφέτο φάγαμε το καλοκαιράκι που παντρέψαμε όλες τις παρουσιάστριες της ελληνικής τιβί; Ε, ξεκίνα να μετράς διαζύγιο, γιατί ήδη έχουμε το πρώτο!
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Θυμάσαι τι κουφέτο φάγαμε το καλοκαιράκι που παντρέψαμε όλες τις παρουσιάστριες της ελληνικής τιβί; Ε, ξεκίνα να μετράς διαζύγιο, γιατί ήδη έχουμε το πρώτο!

Σχεδόν τεσσερισήμισι μήνες μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, ο παρουσιαστής ειδήσεων του Alpha Αντώνης Σρόϊτερ και η πάλαι ποτέ εστεμμένη, τέως παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Δήμητρα Αιγινίτη χωρίζουν... πολιτισμένα υποτίθεται αλλά τα τύμπανα του πολέμου μέχρι τη Δούκισσα Πλακεντία έχουν φτάσει!

Που λες, οι πληροφορίες θέλουν την Αιγινίτη να έχει ήδη φύγει από την πάλαι ποτέ φωλίτσα που στέγαζε τον έρωτα του ζευγαριού στον Άγιο Στέφανο και μάλιστα έχει ήδη μετακομίσει στα Νότια Προάστια! Αίτηση διαζυγίου δεν έχει ακόμα κατατεθεί από κανένα από τους δύο και το πιο πιθανό είναι να βγει συναινετικό το διαζύγιο με αιτιολογία την απλή ασυμφωνία χαρακτήρων, που τραγουδούσε η Γαρμπή με τον Ρέμο κάποτε!

Και μπορεί οι φίλοι του ζευγαριού να μιλούν για μια δύσκολη φάση που περνά το ζευγάρι και που επιθυμεί τα Μίντια να σεβαστούν το χωρισμό τους, αλλά η Δήμητρα δεν δείχνει διατεθειμένη να σωπάσει! Κάτι την πνίγει μάλλον και γι' αυτό άλλαξε την κατάστασή της στο Facebook από "Παντρεμένη με τον Αντώνη Σρόϊτερ" σε "αδέσμευτη" ενώ σχολίασε πως θέλει να αφήσει πίσω το παρελθόν της και να το ξεχάσει.


Εκεί ξεκίνησαν και διάφορες συζητήσεις στο Wall της με φίλους από το χώρο αλλά η Αιγινίτη σύντομα κατάλαβε το πάτημα που έδωσε σε κάποιους και έσπευσε να αφαιρέσει τα σχόλια!

Τώρα, αν σκεφτείς πως το ζευγάρι εργάζεται μαζί στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", όπου ο Αντώνης είναι προϊστάμενος της Δήμητρας, καταλαβαίνεις πως δύσκολα και καθόλου αναίμακτα δεν θα προχωρήσει το διαζύγιο αυτό.

Ο δημοσιογράφος και φίλος του ζευγαριού, Νάσος Γουμενίδης, σχολίασε χαρακτηριστικά στο blog του:


"Ήταν μια σχέση έντονη, παθιασμένη με εντάσεις και διαφωνίες. Ήλπιζαν και οι δύο ότι θα ξεπερνούσαν τις κόντρες και τις διαφωνίες με τον γάμο. Κάτι που τελικώς δεν κατάφεραν. Και μεταξύ μας είναι προτιμότερο αν δεν είσαι καλά με τον άνθρωπο σου να το τελειώνεις πριν έρθει στη ζωή ένα παιδί. Η ιστορία με τον Αντώνη και την Δήμητρα είναι περίπλοκη. Δύσκολή. Κι αυτό διότι είναι υποχρεωμένοι να δουλεύουν μαζί στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Στον ίδιο χώρο. Στο ίδιο γραφείο. Κάτι πολύ ψυχοφθόρο. Είναι καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις, να μην έχεις καμία επαφή. Καμία επικοινωνία".

Πάντως, και ενώ κυκλοφορούν και διάφορες φήμες για τρίτα πρόσωπα στο λίγων μηνών γάμο του ζευγαριού, εγώ να σου θυμίσω την κατάρα που ακολουθεί τους γάμους που γίνονται στη Σαντορίνη και φυσικά το έθιμο του να μην ιδωθεί η νύφη με το γαμπρό πριν το γάμο, έθιμο που η Δήμητρα με τον Αντώνη προτίμησαν να τηρήσουν!

Από την Κατερίνα Πατούλια

Θυμήσου και τον γάμο τους στις 24 Ιουλίου!