Μακρυπούλια: "Είμαι ερωτευμένη & δεν κοιμάμαι μόνη πια"!

02.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Ο έρωτας και ο βήχας λένε πως δεν κρύβονται και η Ζέτα Μακρυπούλια μπορεί να μην βήχει αλλά από έρωτα σφύζει!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Ο έρωτας και ο βήχας λένε πως δεν κρύβονται και η Ζέτα Μακρυπούλια μπορεί να μην βήχει αλλά από έρωτα σφύζει!

Γιατί σου λέει, θα κάθομαι να ακούω ότι είμαι με το Χατζηγιάννη ζευγάρι και κρύβομαι; Όχι, θα βγω να τον φωνάξω τον έρωτά μου, να μιλήσω ανοιχτά για τον άντρα που μου ξεκλείδωσε τα μέσα μου που είχαν παγώσει!

Και μην νομίζεις ότι υπερβάλλω, γιατί τέτοια καψούρα που δείχνει να έχει με τον Κύπριο τραγουδιστή η Ζέτα, ούτε με τον Ρέμο δεν θυμάμαι να την εκδηλώνει. Έδωσε που λες η Μακρυπούλια συνέντευξη φωτιά στο "Down Town" κι ακόμα πιάνομαι για να μην γλιστρήσω από τα σιρόπια.

Αν είναι τακτοποιημένα τα συναισθηματικά της, την ρώτησε η Αλεξάνδρα Τσόλκα, και έσπευσε το Ζετάκι να δηλώσει:

"Έρχεται η στιγμή που μαγικά, τακτοποιούνται όλα από μόνα τους. Και βρίσκεις κάτι, που δεν χρειάζεται να το τακτοποιήσεις γιατί σου ταιριάζει απόλυτα"!

Και μπορεί πριν από μερικά χρόνια η Ζέτα να βρέθηκε στα όριά της με κρίσεις πανικού και ψυχολογία στα τάρταρα (άπονε Ρέμο), τώρα όμως και μετά από ψυχανάλυση, το κορίτσι βρίσκεται στα καλύτερά του και δηλώνει:

"Όταν ερωτευτώ, το θέλω, μου αρέσει,με γεμίζει. Αρρωσταίνω, γιατί το μυαλό μου είναι μόνο εκεί. Όταν είμαι ερωτευμένη δεν υπάρχω. Αλλά δεν θέλω να το δείχνω σε εκείνον".

Ναι βρε, δεν θέλει να το δείχνει σε εκείνον που το όνομά του αρχίζει από Μ, αλλά κατόπιν, μας μιλάει στάζοντας μέλι για τον έρωτα που ζει:


"Έρχεται μια στιγμή, που περνάς τόσο καλά με έναν άνθρωπο και το ταίριασμα είναι τόσο μεγάλο που δεν σε νοιάζει τίποτα! Δεν παν να γράψουν. Είχα ξεχάσει πως είναι αυτό και φοβόμουν ότι δεν θα μου ξανασυνέβαινε ποτέ. Νόμιζα πως κάτι μέσα μου είχε παγώσει και δεν δουλεύει".

Και αν αναρωτιέσαι, ποιός σκεπάζει τα βράδια τη Ζέτα, ναι μην αναρωτιέσαι πια! Το κορίτσι το λέει ξεκάθαρα:

"Με ενδιαφέρει να είμαι στη δουλειά μου και να σκέφτομαι έναν άνθρωπο. Να γυρίσω και να ξέρω ότι με περιμένει. Μου είχε λείψει να μην κοιμάμαι μόνη μου τα βράδια συνέχεια. Μου είχε λείψει..."!

Και αν αυτό το τελευταίο δεν είναι ταβανόπροκα για το Ρέμο τι είναι τότε; Που θα ξεχάσω εγώ τη Ζέτα στο πλευρό του Αντώνη, να παραπονιέται που κοιμάτα μόνη γιατί ο τραγουδιστής γυρνούσε ξημερώματα από τα κέντρα που τραγουδούσε; Και όλο παράπονο ήταν τότε το Ζετάκι που κοιμάται μόνο κάθε βράδυ. Ενώ τώρα, ο Μιχάλης, προτίμησε να μην δουλέψει για να μένει μαζί της ίσως;;;;

Κατερίνα Π.