Λαίδη Άντζελα: ο Τρούπης, ο Λάκης και το "κέρατο"

02.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Λίγες μόνο ημέρες μετά την αποκάλυψη του Γιώργου Τρούπη πως διατηρούσε παράλληλο δεσμό με την γυναίκα που ετοιμάζεται να παντρευτεί, όσο ήταν μαζί με την Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, η ίδια η Άντζελα Δημητρίου έλυσε τη σιωπή της και μίλησε στην εκπομπή "Πρωινή Μελέτη" και για το κέρατο και για τον Τρούπη αλλά και για όλους τους άντρες που την ταλαιπωρούν ή ταλαιπώρησαν στη ζωή της.

Aγαπημένη μου Δήμητρα,

Λίγες μόνο ημέρες μετά την αποκάλυψη του Γιώργου Τρούπη πως διατηρούσε παράλληλο δεσμό με την γυναίκα που ετοιμάζεται να παντρευτεί, όσο ήταν μαζί με την Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, η ίδια η Άντζελα Δημητρίου έλυσε τη σιωπή της και μίλησε στην εκπομπή "Πρωινή Μελέτη" και για το κέρατο και για τον Τρούπη αλλά και για όλους τους άντρες που την ταλαιπωρούν ή ταλαιπώρησαν στη ζωή της.

Που λες λοιπόν, η Δημητρίου ήξερε πολύ καλά την αδυναμία που είχε ο πρώην σύζυγός της στο αδύναμο φύλο και τα ξενοκοιτάγματα που έκανε αλλά δεν γνώριζε πως την απατούσε κανονικά και για μεγάλο διάστημα με κάποια άλλη. Η ίδια εξομολογείται πως τα μηνύματα που βρήκε στο κινητό του και αφορούσαν το δεσμό του με κάποια άλλη, ήταν αυτά που την οδήγησαν να δώσει οριστικό τέλος σε αυτή τη σχέση. Βέβαια, η Λαίδη παραδέχτηκε πως έκανε πισωγυρίσματα αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν τονίζοντας:


"Ναι, ήταν μία σχέση στην οποία με απάτησαν ?η τελευταία μου σχέση-, δεν θέλω να πω το όνομα, όλοι το ξέρετε άλλωστε. Δεν θέλω να γυρίζω πίσω. Είχα γυάλινα φτερά. Έχω κάνει πολλά πισωγυρίσματα αλλά έμαθα και έβαλα τέλος. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος για να διαφημίσει τον εαυτό του χρησιμοποιεί το όνομά μου, όπως έκανε και πρόσφατα. Επειδή έρχονται γιορτές δυστυχώς τα περσινά Χριστούγεννα που ήμουν με αυτό το άτομο ήταν μαύρα όπως και η Πρωτοχρονιά όταν η κόρη μου οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, τον παρακαλώ να μην με χρησιμοποιεί. Πέρσι, είχα φτάσει στα όριά μου και έσπαγα πράγματα στο σπίτι μου".

Και μπορεί για τον άνθρωπο που παντρεύτηκε δύο φορές να λέει τα χειρότερα, με τον Στηβ Κακέτση όμως, η Δημητρίου δείχνει πλέον να τα έχει βρει και στάζει μέλι:


"Είναι ένας άνθρωπος που πέρασε από τη ζωή μου, και με σημάδεψε, όπως και εγώ. Τον ευχαριστώ πολύ που ήρθε και με στήριξε στον αρραβώνα της κόρης μου, με την οποία έζησε πολλά, όταν ακόμα η Όλγα ήταν παιδί. Τον ευχαριστώ που στηρίζει εμένα και με συμβουλεύει ακόμα σε πράγματα που εγώ δεν μπορώ να δω καθαρά, αλλά ο κύκλος σχέσης με τον Στηβ έκλεισε και πλέον, είμαστε απλά φίλοι".

Όσο για το Λάκη Λαζόπουλο που έχει λυσσάξει να την κάνει πρώτο θέμα στην εκπομπή του (χτες κιόλας με την συνδρομή του Τάκη Ζαχαράτου σατίρισαν την Άντζελα σε τρελό βαθμό/ δες και το βιντεάκι στο τέλος του άρθρου), η Λαίδη δείχνει μεγαλοψυχία και τονίζει:

"Τον αγαπάω τον Λάκη, αλλά ας κάνει και κάτι άλλο. Κουράστηκα με αυτό που κάνει".

Κατερίνα Π.