Έρχεται το ροζ dvd της Πετρούλας;

01.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τόσες ροζ ταινίες, ούτε στο πιο τρελό μου όνειρο! Βέβαια την αλήθεια μου θα την πω: σε τέτοιες εποχές μεγάλης οικονομικής κρίσης και ανεργίας είναι πολύ σημαντικό να καταφέρνεις να κάνεις στροφή στην καριέρα σου.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τόσες ροζ ταινίες, ούτε στο πιο τρελό μου όνειρο! Βέβαια την αλήθεια μου θα την πω: σε τέτοιες εποχές μεγάλης οικονομικής κρίσης και ανεργίας είναι πολύ σημαντικό να καταφέρνεις να κάνεις στροφή στην καριέρα σου και να παίρνεις...ρίσκα. Ο λόγος για την απολυμένη πρώην weather girl Πετρούλα και νυν - εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Τζούλια- πρωταγωνίστρια σε ροζ ταινία!

Και αν αναρωτιέσαι αν η Πετρούλα θα αυτοσχεδιάσει ή αν υπάρχει και σενάριο, η απάντηση είναι ότι το σενάριο έχει ήδη γραφτεί το μόνο που μένει είναι να πει το ναι το κορίτσι για να αρχίσει το γύρισμα. Μπορεί να μην είναι υπερπαραγωγή αλλά η εταιρεία παραγωγής Sirina θα αναλάβει να "βγάλει" το dvd το οποίο θα έχει ως επί το πλείστον εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Η Πετρούλα λοιπόν θα διδάσκει στο συγκεκριμένο dvd και μάλιστα όχι ότι και ότι αλλά τις στάσεις του κάμα σούτρα! Πέσε με τα μούτρα στο νέο κάμα σούτρα δηλαδή, αφού σου λέει το κορίτσι θα βάλει εκεί όλη της την τέχνη και την μαεστρία. Και ξέρεις τι λένε αν αγαπάς κάτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνεις καλά...


Η ίδια βέβαια η Πετρούλα ναι μεν δήλωσε ότι ετοιμάζει μια ταινιούλα αλλά δεν την αφήνουν να αποκαλύψει ακριβώς τι θα είναι αυτή η ταινία:"Θα έχουμε ένα εύρημα που πρώτη φορά θα γίνει στην Ελλάδα!". Μωρέ τι να σου πω με μπέρδεψε τώρα...όπως και να έχει αναμένω με αγωνία αν δω τι θα γίνει τελικά αν και δε μπορώ να μην αναρωτηθώ χρυσή μου: χάθηκε να κάνουν ταινία ένα άλλο χρωματάκι; Ένα μπεζ , ένα καφέ, ένα μοβ-λιλά;

Ελένη Αναστασάκη