Ο Καραμέρος τα λέει έξω απ’τα δόντια

22.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Ο Γιώργος Καραμέρος άνοιξε την καρδούλα του στην εκπομπή lifestyle και μίλησε για όλα όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τη δήθεν κόντρα του με το συμπαρουσιαστή στο πρωινό του Ant1 "10 με 1" του Σπύρο Χαριτάτο, τη δημοσιότητα και πολλά άλλα!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Ο Γιώργος Καραμέρος άνοιξε την καρδούλα του στην εκπομπή lifestyle και μίλησε για όλα όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τη δήθεν κόντρα του με το συμπαρουσιαστή στο πρωινό του Ant1 "10 με 1" του Σπύρο Χαριτάτο, τη δημοσιότητα και πολλά άλλα! Κάνε υπομονή χρυσή μου, θα σου τα αναλύσω όλα .


Νομίζεις ότι ο Γιώργος σκάει που δεν είναι φέτος πρώτοι; "Τις περισσότερες μέρες νιώθω καλά, από την άλλη υπάρχει πίεση και άγχος. Πέρυσι που ήμασταν πρώτοι δεν το πανηγυρίσαμε. Φέτος που είμαστε δεύτεροι και είναι πρώτα τα παιδιά στο Mega -να είναι καλά τα παιδιά- είναι μια χρονιά καλή". Μωρέ τι ανωτερότητα είναι αυτή αδερφάκι μου; Μεγάλη ψυχή ο Καραμέρος σου λέει παιδί μου!

Εδώ και καιρό που λες πολλά έχουν γραφτεί σχετικά με την κόντρα του με το Σπύρο Χαριτάτο και το γεγονός ότι τσακώνονται , όμως όπως φαίνεται δεν ισχύει κάτι τέτοιο: "Όχι, αυτό το έγραψε ένας συνάδελφος σε ένα site γιατί δεν μπορέσαμε να κλείσουμε ραντεβού για μια συνέντευξη στην εφημερίδα του. Και ο ίδιος το έχει μετανιώσει και το μαζεύει τώρα. Εμείς δεν θα τον δίναμε ποτέ. Ήταν πολύ αντισυναδελφικό και άδικο. Γιατί φέτος δεν μαλώνουμε. Πέρυσι είχαμε μαλώσει με τον Σπύρο. Το έμαθε κανείς;".

Η αλήθεια είναι ότι δεν το έμαθε κανείς. Είδες ρε παιδί μου, να θέλεις και μη σε αφήνουν να αγιάσεις! Σου λέει πέρυσι τα αγόρια είχαν τις διαφορές τους αλλά δε βγήκαν και με τη ντουντούκα, φέτος όμως που όλα είναι μέλι-γάλα έχασαν την πρωτιά μέσα από τα χέρια τους... Τι να κάνεις χρυσή μου, έτσι είναι όποιος χάνει στα νούμερα κερδίζει στις φιλίες και τούμπαλιν!


Γιατί όμως το όνομα του και του Χαριτάτου απασχολούν συνέχεια τα μέσα, αναρωτήθηκες ποτέ καλή μου; "Δεν θα με δεις σε κανένα κλαμπ ούτε σε καμιά παραλία τον Απρίλιο και ο παπαράτσι να με τραβάει συνεννοημένα. Εμείς σπάσαμε λίγο το lifestyle και έπρεπε να το πληρώσουμε. Ο Σπύρος γιατί δεν πουλάει την προσωπική του ζωή, παρότι είναι εργένης και ωραίο παιδί -περιζήτητος θα πω. Εγώ πάλι έχω μια οικογένεια, αλλά δεν θα την κρεμάσω στα μανταλάκια. Μπορεί να κάνω μια φωτογράφιση, αλλά δεν θα βάλω το παιδί μου να χαμογελάει λες και διαφημίζει γιαούρτι". Τι αμαρτίες πληρώνει κάνεις χρυσή μου, άμα σπάει λίγο το lifestyle...


Όσο για τις μεσημεriανές εκπομπές: "Είναι άσχημο να ξέρεις την πρόθεση κάποιου και να βλέπεις τι λέει. Μόνο όταν υπάρχει σκοπός με ενοχλούν όσα λέγονται. Όχι δεν αναφέρομαι στην Σταματίνα (σ.σ.: ρωτήθηκε αν αναφερόταν στην παρουσιάστρια του "Πολύ Μπλα Μπλα", Σταματίνα Τσιμτσιλή). Αναφέρομαι συνολικά στις εκπομπές. Η Σταματίνα είναι πάρα πολύ καλή στη δουλειά της. Βέβαια υπάρχει ένα θεματάκι δεοντολογίας, υπό την έννοια ότι την Κυριακή τρώει με τον Γιώργο και τη Φαίη και τη Δευτέρα κάνει κριτική στη ζώνη αυτή. Καταλαβαίνεις ότι υπάρχει ένα θέμα. Και το λέει κι εκείνη δημόσια. Δεν είναι ότι έχω κάνει εγώ έρευνα. Αλλά η προσωπική ζωή του καθενός είναι σεβαστή". Άρα εν ολίγοις είναι αντιδεοντολογική η Σταματίνα χρυσή μου... Σου λέει γίνεται να έχεις φάει ψωμί και αλάτι με τον άλλο και την άλλη μέρα να τον έχεις πρώτη μούρη στην εκπομπούλα σου; Δε γίνεται!

Υ.Γ. Άραγε να υπάρχει σχετικό άρθρο στον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας σχετικά με το θέμα;


Ελένη Αναστασάκη