Φιλίνη- Καραφώτης: εκτός "Just the 2 of us" με παρατράγουδα

22.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Επέστρεψε μετά από δύο εβδομάδες το μουσικό σόου του Mega, "Just the 2 of us" και έγινε του κουτρούλη ο γάμος! Και αποχώρηση είχαμε, και καυγαδάκια, και παραλίγο μαλλιοτραβήγματα στον αέρα και σέξι παρουσίες και παράπονα και ολίγον από τραγούδι!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Επέστρεψε μετά από δύο εβδομάδες το μουσικό σόου του Mega, "Just the 2 of us" και έγινε του κουτρούλη ο γάμος! Και αποχώρηση είχαμε, και καυγαδάκια, και παραλίγο μαλλιοτραβήγματα στον αέρα και σέξι παρουσίες και παράπονα και ολίγον από τραγούδι!

Τα highlights!


* Από το παιχνίδι και για μόλις 15 ψήφους αποχώρησε η αιώνια έφηβη Ελένη Φιλίνη και ο γόης Κώστας Καραφώτης και εγώ ακόμα απορώ γιατί συνέβη τούτο! Σου λέω παιδί μου, η Φιλίνη έσκασε μύτη στη σκηνή με σούπερ μίνι με κρόσια και ντεκολτέ που έκοβε την ανάσα και τέτοιο λίκνισμα δεν κάνει ούτε και η ίδια η Παπαρίζου που ερμήνευσε πρώτη τις "Αναπάντητες Κλήσεις"! Αν βέβαια νομίζεις πως το ζευγάρι κατάπιε εύκολα την αποχώρησή του από το σόου, είσαι γελασμένη. Εψές το βράδυ, ο Κώστας Καραφώτης πέταξε τρελή σπόντα λέγοντας:

"Ξέρω γιατί χάσαμε. Γιατί η Τζώρτζια των Μπλε που ήταν επίσης υποψήφια για αποχώρηση, είχε μεγαλύτερο σόϊ" ενώ σήμερα το πρωί,σε δηλώσεις της στο "Πρωινό Μου", η Ελένη Φιλίνη υποστήριξε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι το παιχνίδι είναι στημένο και η ψηφοφορία προαποφασισμένη ενώ ανέφερε πως δεν προωθήθηκαν τα τηλεφωνήματα που έκαναν συγγενείς της.


"Το περίμενα ότι θα αποχωρήσω. Θέλεις να σου πω όλα τα αποτελέσματα; Δεν νομίζω ότι θα έχει ενδιαφέρον μετά το παιχνίδι", είπε η ηθοποιός με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα!

* Εν το μεταξύ, ο Γιώργος Καπουτζίδης πρέπει να κάνει τα χαρτιά του για πυροσβέστης γιατί χθες το βράδυ δεν προλάβαινε να σβήνει φωτιές. Την ώρα μάλιστα που περίμενε να κριθεί από την επιτροπή η Μαριάννα Πολυχρονίδη και ο Ησαΐας Ματιάμπα, το μαλλιοτράβηγμα το αποφύγαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Η Πολυχρονίδη, που ξύπνησε μέσα της η Νταίζη από τα ?Μυστικά της Εδέμ?, έβγαλε τα μαχαίρια και αναμετρήθηκε με την Αθηναίδα Νέγκα της επιτροπής σε ένα διάλογο στο οποίο η κάθε μια κατηγορούσε την άλλη για τις δηλώσεις που κάνουν και οι δύο σε εφημερίδες, περιοδικά και άλλες τηλεοπτικές εκπομπές! Δες και το χαρακτηριστικό βίντεο:

* Ευχάριστη στιγμή της βραδιάς, ήταν το ντουέτο του παρουσιαστή Καπουτζίδη με την Αθηνά Οικονομάκου, την Ξένια από τη "Ζωή της Άλλης" που τραγούδησαν το "So what" της Pink.


Τα ζευγάρια:

Ο Μιχάλης Μουρούτσος, με την Τζώρτζια Κεφαλά από τους Μπλε ερμήνευσαν το "Θέλω τόσο να σε δω" και συγκέντρωσαν 29 βαθμούς ενώ βρέθηκαν στην τελική δυάδα για αποχώρηση.

Ο Αντώνης Βλοντάκης με τη Ραλλία Χριστίδου τραγούδησαν "Στων αγγέλων τα μπουζούκια" και συγκέντρωσαν συνολικά 37 βαθμούς.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα και η Μαριάννα Πολυχρονίδη τραγούδησαν "Πήρα κόκκινα γυαλιά" και μάζεψαν 37 βαθμούς, ανάμεσά τους και ένα δεκάρι από το Στέφανο Κορκολή

Ο Κώστας Καραφώτης με την Ελένη Φιλίνη ερμήνευσαν "Αναπάντητες Κλήσεις" και συγκέντρωσαν 29 βαθμούς.

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Χρήστος Χολίδης τραγούδησαν το "Stand by me" και συγκέντρωσαν 31 βαθμούς.

Η Φλώρα Θεοδώρου με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, είπαν το "Δηλητήριο" και μάζεψαν 35 βαθμούς.

Η Ελπίδα και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ερμήνευσαν το "Το ροκ" και πήραν 4 δεκάρια από τους κριτές.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Παναγιώτης Πετράκης, τραγούδησαν "Walk this way" και μάζεψαν κι αυτοί 4 δεκάρια.

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Νίκος Μίχας ερμήνευσαν την "Αντίστροφη Μέτρηση" και συγκέντρωσαν 35 βαθμούς.

Τέλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Αμαρυλλίς τραγούδησαν το "Όσο έχω εσένα" και πήραν 32 βαθμούς.

Κατερίνα Π.