Αρραβωνιάστηκε η κόρη της Λαίδης!

22.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Όλα είναι πιθανά σε αυτόν τον κόσμο! Την Παρασκευή το βράδυ η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα- ή αλλιώς Όλια- γιόρτασε τα γενέθλια της στο μαγαζί που έκανε πρεμιέρα η μανούλα , "Polis Star" δίπλα στον αρραβωνιάρη της! Ναι χρυσή μου βλέπεις πολύ καλά!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Όλα είναι πιθανά σε αυτόν τον κόσμο! Την Παρασκευή το βράδυ η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα- ή αλλιώς Όλια - γιόρτασε τα γενέθλια της στο μαγαζί που έκανε πρεμιέρα η μανούλα, "Polis Star" δίπλα στον αρραβωνιάρη της! Ναι χρυσή μου βλέπεις πολύ καλά! Η Όλια είναι υπεραραβωνιάρα αφού την Παρασκευή το βράδυ αρραβωνιάστηκε τον επί τρία χρόνια αγαπημένο της Φώτη.

Η Λαίδη όπως καταλαβαίνεις άνοιξε το σπίτι της και κέρασε τους καλεσμένους της, γιορτάζοντας έτσι τον αρραβώνα της κορούλας. Ξέρεις τι είναι χρυσή μου για μια μάνα - και τι μάνα- να δίνει το κορίτσι της; Η Άντζελα σου λέει υπεραγαπάει το γαμπρό της και πέταγε από τη χαρά της που έβλεπε την κορούλα της να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο αρραβώνας που λες έγινε και η Άντζελα έδωσε στο γαμπρό ένα ρολόι για να είναι συνεπής στα ραντεβού του με την κορούλα της ενώ ξέσπασε σε μπλε ελεκτρίκ δάκρυα(από το χρώμα των ματιών της). Αχ αυτό θα πει συγκίνηση! Ευτυχώς οι μέρες που η Όλια ήταν έτοιμη να δώσει τέλος στη ζωή της πέρυσι τέτοια εποχή γιατί ο Φώτης σφύριζε αδιάφορα ή μαλλιοτραβιόταν με τη μανούλα Λαίδη Άντζι on camera έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και τώρα μαμά και κόρη πίνουν νερό η μία στο όνομα της άλλης!


Το γλέντι φυσικά που ακολούθησε στο μαγαζί που εμφανίζεται η Λαίδη ήταν όπως αρμόζει στην περίσταση. Επεισοδιακό. Παρέα με το Λευτέρη Πανταζή και το Θέμη Αδαμαντίδη η Άντζελα έδωσε τον καλύτερο της εαυτό αφού γιόρταζε διπλά! Όχι μόνο είχε δουλειά και μάλιστα ήταν η μέρα της πρεμιέρας της αλλά μόλις είχε αρραβωνιάσει την Όλια της! Όλια και Φώτης στα πρώτα τραπέζια έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας και πόζαραν στο φακό με χαρά!


Υ.Γ. Η Όλια για τις ανάγκες του αρραβώνα έκανε το μαλλί από ξανθό καστανό, αλλάζοντας αναγκαστικά τα εξτένσιον της! Αχ τι να κάνεις αγάπη μου και ο αρραβώνας θυσίες θέλει!


Ελένη Αναστασάκη