Μουρατίδης vs Κορομηλά: "φουντώνει" η κόντρα!

23.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Ο πόλεμος καλά κρατάει ανάμεσα στη Ρούλα Κορομηλ΄ακαι το Νίκο Μουρατίδη , ο οποίος τα έβγαλε από μέσα του και "στόλισε" κανονικά τη Ρούλα Κορομηλά που όπως λέει και ο ίδιος ποτέ δεν ήταν φαν της!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Ο πόλεμος καλά κρατάει ανάμεσα στη Ρούλα Κορομηλά και το Νίκο Μουρατίδη , ο οποίος τα έβγαλε από μέσα του και "στόλισε" κανονικά τη Ρούλα Κορομηλά που όπως λέει και ο ίδιος ποτέ δεν ήταν φαν της!


"Ποτέ δεν ήμουνα φαν της Ρούλας Κορομηλά και των εκπομπών της. Είχα δει κάποιες εκπομπές και έβλεπα ότι ένα πράγμα που το αποκαλούσαν ψυχαγωγία, που εγώ προσωπικά δεν ψυχαγωγούμαι με αυτό. Φέτος λοιπόν κάθομαι να δω αυτό το... Big Brother. Όταν το είδα, ντράπηκα τόσο πολύ, μα τόσο πολύ που δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Ήταν τόσο έντονη αυτή η αισθητική πορνό που όταν πλέον με ρωτάνε την γνώμη μου την λέω, τι να κάνω;", είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Μουρατίδης. Μα καλά η Ρούλα πορνό; Εμ τι να κάνεις και εσύ χρυσέ μου , να μην την πεις; Πρόσθεσε βέβαια ότι η γνώμη του αυτή δεν είναι τίποτε άλλο από ένα δείγμα όσων ακούγονται από τον κόσμο για να το "στρώσει" λιγάκι.

"Κυκλοφορώ πάρα πολύ και εκτός Αθηνών και παντού. Σας λέω λοιπόν ότι ο κόσμος το συζητάει πάρα πολύ ο κόσμος έξω και ο κόσμος είναι ακόμα πιο σκληρός". Χμμμ μα πόσο σκληρός μπορεί να είναι αυτός ο κόσμος πια; Σε τι κοινωνία ζούμε αναρωτιέμαι χρυσή μου...

"Δεν ασχολούμαι καθόλου, εγώ κάνω την εκπομπή μου και θεωρώ ότι την κάνω καλά, το παιχνίδι έχει ανέβει αρκετά και δεν με απασχολεί τι λέει ο καθένας. Θα με επηρέαζε εάν μου λέγανε ότι είμαι κακή παρουσιάστρια ή ότι είμαι ατάλαντη. Τώρα, εάν ο καθένας σχολιάζει, λογικό είναι να σχολιάζει ένα πρόγραμμα",δήλωσε λίγες ώρες πριν η Ρούλα Κορομηλά. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Ελένη Αναστασάκη