Κοκκίνου: το Greek Idol και η απόρριψη

09.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Δεν αναρωτιέσαι τελευταία τι να κάνει η Έλλη Κοκκίνου; Ε λοιπόν όχι μόνο είναι πολύ καλά και πολύ κούκλα αλλά άνοιξε την καρδούλα της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για όλα από το Greek Idol μέχρι την απόρριψη!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Δεν αναρωτιέσαι τελευταία τι να κάνει η Έλλη Κοκκίνου; Ε λοιπόν όχι μόνο είναι πολύ καλά και πολύ κούκλα αλλά άνοιξε την καρδούλα της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για όλα από το Greek Idol μέχρι την απόρριψη!

Αναρωτιέσαι πώς και έγινε το "νταραβέρι" με το Greek Idol ; "Με πήρε τηλέφωνο ο Πέτρος (Κωστόπουλος) για να μου προτείνει να συμμετέχω στην κριτική επιτροπή του "Greek Idol". Έπειτα από αρκετή ώρα συζήτησης, του είπα πως πρέπει να το σκεφτώ και να το κουβεντιάσω με πολύ κόσμο. Ο Φοίβος ήταν ουδέτερος αλλά μου είπε πως ως εταιρία θα με στηρίξει, θα είναι δίπλα μου. Προβληματίστηκα πάρα πολύ, μου είναι δύσκολο να κρίνω, αλλά τελικά δεν θα κρίνω, θα αξιολογώ. Ελπίζω να πάει καλά". Άντε να δούμε και τι ψάρια θα πιάσει η Έλλη και ως κριτική επιτροπή, γιατί μέχρι τώρα την είχαμε συνηθίσει με το μικρόφωνο ανά χείρας με σκοπό να μας λέει μόνο τραγουδάκια.


Και αν βέβαια ένας άνθρωπος ξέρει από ακροάσεις και αγωνία , αυτή είναι η Έλλη: "Έχω περάσει από ακροάσεις, με ένα πιάνο και μόνο τη φωνή μου. Το άγχος, η ταχυκαρδία, το ότι ιδρώνεις και τρέμει η φωνή σου και τα χέρια σου δεν μπορεί να τα καταλάβει κάποιος αν δεν το έχει περάσει. Μάλιστα μπροστά σε μία κριτική επιτροπή, χωρίς κάποιο μουσικό όργανο ή ένα μικρόφωνο είναι ακόμα πιο σκληρή η κατάσταση. Ξέρω πόσο πονάει η απόρριψη από κάτι τέτοιο". Οπότε το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι αφού ξέρει δε θα είναι πολύ σκληρή με τους διαγωνιζόμενους...


Αν πιστεύεις χρυσή μου ότι μετά από τόσα χρόνια τώρα έχει συνηθίσει τότε έρχεται το Ελλάκι να σου αλλάξει γνώμη: "Και στην αρχή, όπως και σήμερα, αισθανόμουν ανασφάλεια - σήμερα έχω την ανασφάλεια του να κρατηθώ εδώ που είμαι και να ανέβω ακόμα ψηλότερα, ενώ τότε το πότε θα βγάλω δίσκο, πότε θα σταματήσω να ανοίγω το πρόγραμμα ή να κάνω φωνητικά". Κατάλαβες χρυσή μου για τι στρες σου μιλάω; Τρέμει το φυλλοκάρδι τους κάθε φορά που πιάνουν το μικρόφωνο! Γι’ αυτό μετά από το τόσο στρες και άγχος κάνουν καιρό να εμφανιστούν οι καλλιτέχνες στις πίστες?Τι να κάνεις καλή μου, δύσκολη η τραγουδιστική!

Ελένη Αναστασάκη