Μελέτη: το πρόβλημα υγείας & η βραδιά στα μπουζούκια

09.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Όλα τα είχε η Ελεονώρα Μελέτη, οι χοροί στα μπουζούκια τη μάραναν!
Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Όλα τα είχε η Ελεονώρα Μελέτη, οι χοροί στα μπουζούκια τη μάραναν!

Που λες, η ξανθιά παρουσιάστρια έλειψε την προηγούμενη εβδομάδα επειδή όπως σου είχα πει, έπρεπε να κάνει μια δύσκολη γυναικολογική επέμβαση. Η Ελεονώρα βγήκε από το νοσοκομείο αργά το απόγευμα του Σαββάτου και παρέμεινε στο σπίτι της για να αναρρώσει σωστά.

Εχθές, επέστρεψε κανονικά στο τιμόνι παρουσίασης της "Πρωινής Μελέτης" και αναγκάστηκε να δώσει εξηγήσεις και για το πρόβλημα υγείας πυο αντιμετώπισε αλλά και για το υποτιθέμενο ξενύχτι της στα μπουζούκια το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της ιστοσελίδας του "Πρώτου Θέματος", η Μελέτη υποτίθεται πως διασκέδαζε στα μπουζούκια το βράδυ του Σαββάτου και μάλιστα ξεφάντωνε με χορούς και τραγούδια. Στο εν λόγω δημοσίευμα που υπογραφόταν από μια συντάκτρια φάντασμα, αμφισβητούνταν ανοιχτά το πρόβλημα υγείας της Μελέτη.

Η ίδια φανερά στεναχωρημένη με το δημοσίευμα και καταπονημένη από την επέμβαση που έκανε, εξήγησε στο κοινό την αλήθεια των πραγμάτων τονίζοντας πως δεν πρέπει να ακούμε όσο γράφονται για εκείνη:

"Την πρώτη φορά που είχα αρρωστήσει, πριν χρόνια, είχα διαβάσει κάτι ακατάληπτα πράγματα. Ουσιαστικά έλεγαν πράγματα που ήταν πάρα πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Γι’ αυτό, για να τα προλάβω όλα αυτά αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας το τι είδους επέμβαση έκανα, αφού είσαστε πολλοί εσείς που με ρωτάτε. Έκανα μια ανοικτή επέμβαση, μια καισαρική τομή, για να βγάλω ένα ινομύωμα το οποίο ήταν μεγάλο και έπρεπε να το βγάλω. Εξάντλησα όλα τα χρονικά περιθώρια που μου έδωσε ο γιατρός. Τελικά, βγάλαμε 5 τέτοια πράγματα".

Η Μελέτη επεσήμανε πως ουδέποτε βρέθηκε στα μπουζούκια το βράδυ εκείνο και πως σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά του ψευδούς δημοσιεύματος. Αφού έλαβαν υπόψη τις δηλώσεις της παρουσιάστριας, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας, ανέβασαν δημοσιεύματα ζητώντας συγνώμη από την ξανθιά παρουσιάστρια του Star αναφέροντας τα εξής:

"Φαίνεται ότι οι συντάκτες του protothema.gr έχουν μία ιδιαίτερη αγάπη προς την Ελεονώρα Μελέτη, που νομίζουν ότι τη βλέπουν παντού μπροστά τους. Και αυτό γιατί τελικά η Ελεονώρα δεν πήγε στα μπουζούκια το Σάββατο, όπως εσφαλμένα γράφτηκε, αντιθέτως ανάρρωνε από μία μικρή περιπέτεια υγείας που είχε. Η 26χρονη Νάνσυ Παπαγεωργίου, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, είναι η 'Ελεονώρα' που μας ξεγέλασε, διασκεδάζοντας τη νύχτα της Παρασκευής με την παρέα της στο Βοτανικό".

Kατερίνα Π.