Γιατί αλλάζει μέρα το "Top Chef";

08.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Το "Τop Chef"- που παρουσιάζει η Νάντια Μπουλέ αλλάζει ημέρα μετάδοσης και αντί για Σάββατο θα μεταδίδεται Πέμπτη όπως επιβεβαίωσε η διευθύντρια επικοινωνίας του σταθμού Κατερίνα Γκαγκάκη,

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Το "Τop Chef"- που παρουσιάζει η Νάντια Μπουλέ αλλάζει ημέρα μετάδοσης και αντί για Σάββατο θα μεταδίδεται Πέμπτη όπως επιβεβαίωσε η διευθύντρια επικοινωνίας του σταθμού Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία είπε σχετικά (και μην ξεχνάς ότι τις Πέμπτες έχει συνήθως αγώνες): "Δεν είναι τόσο συχνά. Αυτό αφορά οποιοδήποτε πρόγραμμα παίζει τις άλλες μέρες εκτός του αγώνα και αφορά και άλλα κανάλια που επίσης έχουν ποδοσφαιρικά προγράμματα".


Και αν νόμιζες χρυσή μου ότι φταίει το ότι δεν πάει και πολύ καλά το πρόγραμμα γι’ αυτό και η αλλαγούλα , η Γκαγκάκη έρχεται να σου αλλάξει γνώμη: "δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση που εμφανίζει το Σάββατο και θεωρούμε ότι μια τέτοια κίνηση θα το αναδείξει πολύ καλύτερα". Μωρέ αν το θεωρείτε εσείς εμάς λόγος δε μας πέφτει?


Σου λέει το κανάλι έχει δώσει ακόμη μια ευκαιρία στη Νάντια Μπουλέ να αποδείξει την αξία της μιας και τα νούμερα μέχρι τώρα όπως διαβάζω στην Espresso δεν κάνουν τους ιθύνοντες του καναλιού να πετάνε από τη χαρά τους, αφού το 15% της τηλεθέασης που συγκεντρώνει τοποθετεί την εκπομπή μετά την τέταρτη θέση, πράγμα που όπως καταλαβαίνεις δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο.


Βέβαια αν το "Top Chef" και άρα η Νάντια Μπουλέ "έπαιξε" απέναντι στον αγαπημένο της Γρηγόρη Αρναούτογλου και το "Money Drop" και βγήκε ο μεγάλος χαμένος τώρα που κάθε Πέμπτη θα παίζει απέναντι με τη "Ζωή της άλλης" και το "Big Brother" τι να περιμένουμε; Ελεύθερη πτώση; Περιμένουμε λοιπόν να δούμε!

Ελένη Αναστασάκη