Ψινάκης: ο μάνατζερ της Αθήνας!

08.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι στρες και άγχος ήταν αυτό με τις εκλογές παιδί μου σου λέω χθες δε μπορούσα να βάλω μπουκιά στο στόμα μου, είχε γίνει το στομάχι μου κόμπος! Του Ηλία Ψινάκη όμως από ότι φαίνεται δεν του ?ίδρωσε το αυτάκι , αφού μπορεί μεν να έβαζε υποψηφιότητα με το Νικήτα Κακλαμάνη στο Δήμο Αθηναίων αλλά αντί για προεκλογική εκστρατεία ο Ηλίας Σαββατόβραδο τα «έσπασε» με την παρέα του στα μπουζούκια!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι στρες και άγχος ήταν αυτό με τις εκλογές παιδί μου σου λέω χθες δε μπορούσα να βάλω μπουκιά στο στόμα μου, είχε γίνει το στομάχι μου κόμπος! Του Ηλία Ψινάκη όμως από ότι φαίνεται δεν του ίδρωσε το αυτάκι, αφού μπορεί μεν να έβαζε υποψηφιότητα με το Νικήτα Κακλαμάνη στο Δήμο Αθηναίων αλλά αντί για προεκλογική εκστρατεία ο Ηλίας Σαββατόβραδο τα "έσπασε" με την παρέα του στα μπουζούκια!


Εμ χρυσή μου , ο Ηλίας σου λέει βγω δε βγω στα ψηφοδέλτια σιγά μην κάτσω να σκάσω, θα βγω έστω να το κάψω και να διασκεδάσω με την ψυχή μου, να πιω τα ποτάκια μου και ότι βρέξει ας κατεβάσει! Και όπως φαίνεται, όταν κάτι δεν το προσπαθείς πολύ ... σου έρχεται φυσικά, ο Ηλίας όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία και οι μέχρι τώρα μετρήσεις βγαίνει...φυσικά πρώτος και άρα δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη!

Και θα μου πεις ok βγαίνει ο Ψινάκης δημοτικός σύμβουλος και από εδώ και πέρα θα τον βρίσκουμε μόνο στα δημοτικά συμβούλια σε ποια μπουζούκια όμως πήγε το Σάββατο; Εδώ είναι η είδηση χρυσή μου! Ο Ψινάκης επισκέφτηκε τον Αντώνη Ρέμο και την Έλενα Παπαρίζου στο διασκεδαστήριο Διογένης και το γλέντησε με την ψυχή του πριν τις εκλογές αν και η αγωνία που είχε για την ημέρα της αναμέτρησης ήταν σίγουρα μεγάλη αφού δεν ξέρω και εγώ πόσα τσιγάρα έκανε από το στρες του. Βρε Ηλία μου , το στρες κάνει ρυτίδες δεν το ξέρεις; Αλλά να μου πεις τώρα που θα γίνει και επίσημα μάνατζερ... Αθηνών εκεί να δεις χρυσή μου δόξες! Άντε με το καλό!

Ελένη Αναστασάκη