Παπαρίζου: το στεγαστικό, η δίαιτα κι ο Παναγιωτίδης

27.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Η Έλενα Παπαρίζου άνοιξε την καρδούλα της στο περιοδικό Down Town με άφησε άφωνη με τις δηλώσεις της!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Η Έλενα Παπαρίζου άνοιξε την καρδούλα της στο περιοδικό Down Town με άφησε άφωνη με τις δηλώσεις της! Τι να σου πρωτοπώ δεν ξέρω χρυσό μου... Καταρχήν αν νομίζεις πως η Παπαρίζου έχει σπιταρώνα με πισινάρα κάνεις μεγάλο σφάλμα... "Αφού δεν μπορούσα να έχω τέτοιο σπίτι, γιατί να το έχω;". Κατάλαβες καλή μου; Και μετά μου λες εμένα για τα σπίτια και τις πισίνες , εδώ πρώτο όνομα της πίστας και πισίνα δεν έχει θα έχω εγώ;
Που λες (συνεχίζει η Παπαρίζου): "έχω πάρει ένα σπίτι , αλλά το έχω πάρει με δάνειο απ’την τράπεζα , χρωστάω και εγώ λεφτά στην τράπεζα όπως όλος ο κόσμος. Το σπίτι μου το πήρα με στεγαστικό δάνειο. Πώς αλλιώς θα το έπαιρνα; Είναι κακό;". Μωρέ κακό δεν είναι , απλά αν είσαι η Παπαρίζου να είναι κομματάκι περίεργο?

Όσο για το Νίκο Παναναγιωτίδη και τα όσα ακούστηκαν για τους εκβιασμούς και την 6ετή ποινή του η Έλενα είναι κατηγορηματική: "Ξαφνιάστηκα πάρα πολύ! Ο Νίκος είναι παιδικός μου φίλος, έχουμε καιρό να μιλήσουμε λόγω καταστάσεων -εγώ ζω εδώ, αυτός ζει στη Σουηδία-, αλλά εύχομαι να μην ισχύουν αυτά τα πράγματα για εκείνον. Είναι κάτι που δεν γνωρίζω καθόλου, έχω ξαφνιαστεί πολύ με αυτό, αλλά μέσα μου πιστεύω ότι ο Παναγιωτίδης δεν θα έκανε ποτέ τέτοιο πράγμα".


Και συνεχίζει απαντώντας στην ερώτηση αν έχουν μιλήσει: "Δεν θα τον έπαιρνα τώρα τηλέφωνο για να του πω "Νίκο μου, ισχύει αυτό το πράγμα;". Από τη στιγμή που δεν έχουμε μιλήσει για αρκετό καιρό, δεν θα του τηλεφωνούσα γιατί θα ένιωθα ότι τον κουτσομπολεύω, κάτι που δεν θέλω. Μέσα μου θεωρώ ότι ο Παναγιωτίδης δεν θα μπορούσε ποτέ να εκβιάσει κάποιον άνθρωπο. Τον Νίκο τον ξέρω πολύ καλά, έχουμε ζήσει πολλά πράγματα μαζί, είναι ένας υπέροχος μπαμπάς και ο χαρακτήρας του δεν είναι για τέτοια. Όσο κι αν είχαμε τις διαφωνίες ή τα προβλήματά μας -όπως συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες-, υπήρχε πάντα υπερβολική αγάπη και πολύ μεγάλος σεβασμός από τον ένα για τον άλλον. Ήμουν 17 χρόνων όταν ταξιδεύαμε μαζί με τον Νίκο για τη μουσική και ο Νίκος ήταν σαν φύλακας άγγελός μου, με προστάτευε, δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα έκανε κάτι κακό".

Μα τι γίνεται στον κόσμο και τελικά πώς αλλάζει ο άνθρωπος... Δεν ξέρω Δημητρούλα μου, όπως και να έχει η Παπαρίζου πιο άνετη και κούκλα από ποτέ τα έβγαλε όλα από μέσα της και πιο συγκεκριμένα τα είπε έξω από τα δόντια και για την εμφάνιση της- που όσο να πεις της έβγαλαν το λάδι με τα κιλά της πια: "Περιποιούμαι τον εαυτό μου, γυμνάζομαι, κάνω όλα όσα κάνει μια γυναίκα για την εμφάνιση της , αλλά δεν είμαι υστερική. Κανείς δεν πρέπει να είναι υστερικός με την εμφάνιση του".
Αν πιστεύεις ότι επειδή αρχίζει τις εμφανίσεις το έχει ρίξει στην πείνα για να χάσει κάνα κιλάκι έρχεται να σε βεβαιώσει για το αντίθετο: "όχι .Νομίζω πως είμαι ακριβώς η ίδια".
Κατάλαβες, έτσι θέλει ηρεμία και χαλαρότητα πάνω απ’όλα γιανα είσαι κουκλάρα!

Ελένη Αναστασάκη