Ο πρώην της Θεοδωρίδου στην αγκαλιά της Αλιμπέρτη;

27.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Θυμάσαι που η Σοφία Αλιμπέρτη τύχαινε πάντα να συνάπτει δεσμό με πρώην άλλων διάσημων κυριών;
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Θυμάσαι που η Σοφία Αλιμπέρτη τύχαινε πάντα να συνάπτει δεσμό με πρώην άλλων διάσημων κυριών; Πρώτα ήταν ο Αλέξανδρος Παρθένης της Ναταλίας Γερμανού, κατόπιν ο Παναγιώτης Λιαδέλης της Σαμπρίνα και τώρα πια, πάμε για άλλα επεισόδια!


Που λες, πριν από λίγο καιρό, μάθαμε για τον οριστικό χωρισμό της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον επιχειρηματία Θεόφιλο Τζιώτη. Το ζευγάρι είχε χωρίσει κι άλλες φορές, αλλά τούτη την τελευταία δεν τα ξαναβρήκαν, παρ' όλο που ο Θεόφιλος εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της Νατάσας σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.


Ε, πριν λίγες ημέρες, στην πρεμιέρα ενός άλλου νυχτερινού κέντρου, εκεί που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, η Σοφία Αλιμπέρτη μοιράστηκε ένα από τα πρώτα τραπέζια του κέντρου με τον πρώην σύντροφο της Θεοδωρίδου.


Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Ciao, Σοφία και Θεόφιλος πέρασαν όμορφες στιγμές, συζητώντας σε ευχάριστη ατμόσφαιρα ενώ όλο το βράδυ ήταν στο πίτσι πίτσι γιατί όπως φαίνεται είχαν πολλά να πουν!


Στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το δημοσίευμα, βλέπουμε την καστανή και πάλι παρουσιάστρια και ηθοποιό αρκετά ευδιάθετη να κάνει προσπάθειες ν' αποφύγει το φωτογραφικό φακό. Ο επιχειρηματίας από τη μεριά του, έδειχνε πιο κουλ και χαλαρός και δεν προσπάθησε να κρυφτεί!


Δεν ξέρουμε αν η γνωριμία αυτή θα καταλήξει οπωσδήποτε κάπου, πάντως το βράδυ εκείνο, τα δύο παιδιά διασκέδασαν μέχρι πρωίας στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα και δεν σταμάτησαν ν' ανταλλάσσουν βλέμματα και κουβέντες.

Kατερίνα Π.