"Γέννησε η Έλενα Κατραβά"!

11.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εκεί που πήγε το κεφάλι μας να ηρεμήσει λιγάκι από την πολύ Ματούλα που είδαμε και ακούσαμε την εβδομάδα που μας πέρασε, τσουπ γεννάει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εκεί που πήγε το κεφάλι μας να ηρεμήσει λιγάκι από την πολύ Ματούλα που είδαμε και ακούσαμε την εβδομάδα που μας πέρασε, τσουπ γεννάει η Έλενα Κατραβα, η νύφη της ιστορίας, και ξεκινάει ένας δεύτερος γύρος Ματούλας. Η Κατραβά, για να ξεκινήσω με το ευχάριστο γεγονός, έφερε στον κόσμο την Τετάρτη, ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3 κιλών και κάτι ψιλών.

Μητέρα και πατέρας, δηλαδή Λορέντζο Κοριέρρε είναι ευτυχισμένοι με τον ερχομό του μικρού και ως νέοι γονείς που είναι, πετούν στα σύννεφα. Φευ, όμως, δεν ισχύει το ίδιο για την Ματούλα, η οποία προσπαθεί αλλά δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι δεν καλέστηκε στον γάμο του παιδιού της. Στην αρχή τα είχε βάλει με τη νύφη της, θεωρώντας πως αυτή φταίει που δεν της ήρθε πρόσκληση. Όταν, όμως, βγήκε δημοσίως ο μονάκριβός της και δήλωσε πως δική του επιθυμία ήταν να μην καλεστεί η μάνα του, η Ματούλα άνοιξε και δεύτερο μέτωπο.

Όχι, που θα τα άκουγε μόνο η Κατραβά. «Δεν θέλω να δω το γιο μου στα μάτια μου». Σνιφ, σνιφ. Κλαψ, κλαψ. Τα κλάματα με πιάνουνε όταν ακούω για τέτοια οικογενειακά δράματα. Η Ματούλα, είναι τόσο εξοργισμένη και στενοχωρημένη από το παιδί της που βγήκε και σήμερα στα κανάλια (ω τι πρωτότυπο) για να μιλήσει τόσο για τον ερχομό του εγγονού της, όσο και για τις σχέσεις της με τον Λορέντζο. «Το εγγόνι μου το αγαπώ, αλλά δεν θα το δω ποτέ». Φρρρρ. Συγνώμη, αλλά, αν δεν το κατάλαβες, ρίχνω πολύ κλάμα αυτή τη στιγμή. Μήπως, να κάνει σήριαλ την ιστορία τους ο Μανουσάκης; Θα ραγίσουν καρδιές. Πάντως, του Λορέντζο η καρδιά δεν καταλαβαίνει και πολλά.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]