Και το όνομα αυτής...Λάουρα!

11.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κάθισα την Τετάρτη να δω τα παιδιά του Κους Κους (μπας και είχαν κάνα καλό θέμα να πάρω τηλέφωνο να πω τον πόνο μου) και λίγο έλειψε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κάθισα την Τετάρτη να δω τα παιδιά του Κους Κους (μπας και είχαν κάνα καλό θέμα να πάρω τηλέφωνο να πω τον πόνο μου) και λίγο έλειψε να με πιάσει το έλκος μου. Τέτοια αγωνία και σασπένς δεν το είχα ξαναζήσει παρακολουθώντας μεσημεριανό. Επί μία ώρα μας είχαν στο περίμενε μέχρι να μάθουμε το όνομα που θα δώσει η Ελένη Μενεγάκη στην κόρη της.

Κανονικά το όνομα το ξέραμε, αφού όλοι έλεγαν πως θα τη βαφτίσει Ελένη, της πεθεράς. Αλλά για να επιμένουν τα «κουσκουσόπαιδα» και να χοροπηδάνε σαν τα κατσίκια για την αποκλειστικότητα που είχαν, κάτι παραπάνω θα ήξεραν. Έτσι, μετά από πολλή ώρα μάθαμε το όνομα. Λάουρα. Όχι, αλήθεια. Έτσι θα βαφτίσει τη μικρή. Κι εγώ πολύ συγκινήθηκα, διότι Λάουρα έλεγαν μία σκυλίτσα μας. Τι θυμήθηκα. Σνιφ, σνιφ.

Πάντως, όταν η Ελένη ανακοίνωσε «αποκλειστικά» στον ρεπόρτερ του Κους Κους και στους ρεπόρτερ όλων των υπολοίπων καναλιών το όνομα της μικρής, αυτοί μήτε που την πίστεψαν. Και η ωραία Ελένη μία αμηχανία την ένιωσε. «Μα Λάουρα θα την βαφτίσω ρε παιδιά». Μόνο που δεν ορκίστηκε η γυναίκα ότι λέει την αλήθεια. Η βάφτιση θα γίνει στις 4 Ιουνίου, στον Άγιο Στέφανο και θα αποτελέσει μέγα κοσμικό γεγονός, αφού θα είναι καλεσμένη όλη η show biz του τόπου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]