Ξανά έγκυος η Μπρίτνεϊ Σπίαρς!

11.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είχα ένα άγχος, μία αγωνία από τότε που είδα φωτογραφίες της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με φουσκωμένη κοιλιά, που με «έτρωγε» ολημερίς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είχα ένα άγχος, μία αγωνία από τότε που είδα φωτογραφίες της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με φουσκωμένη κοιλιά, που με «έτρωγε» ολημερίς αλλά και τα βράδια: «Είναι ξανά έγκυος η μικρά»; Οι φήμες οργίαζαν πως η Μπρίτνεϊ θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά, όμως, αυτή ποιούσε τη νήσσαν. Ήθελε το άτιμο να κρατήσει σε αγωνία ολόκληρο πλανήτη.

Πριν λίγες μέρες, είχε ανακοινώσει πως θα δώσει συνέντευξη Τύπου, χωρίς να είναι γνωστό το περιεχόμενο αυτής. Αν και όλοι κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται, αφού τα τελευταία χρόνια η υπό κρίση «πριγκίπισσα της Ποπ» μας απασχολεί μόνο με γάμους, εγκυμοσύνες και τσακωμούς με το σύζυγό της, Κέβιν Φεντερλέιν. Ωστόσο, η Σπίαρς έκανε καλά κι «έστησε» τους πάντες στη συνέντευξη, δίνοντας εκ νέου...παράταση στην αγωνία μας.

Ευτυχώς, αυτή έληξε μόλις την Τετάρτη, όπου η αοιδός ως φιλοξενούμενη στην εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν έκανε τη μεγάλη ανακοίνωση: «Μάλιστα κύριε. Είμαι έγκυος»! Ουφ, τι relief (ανακούφιση). Η Μπρίτνεϊ είναι τριών μηνών έγκυος. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έδωσε, όμως, φίλος του Κέβιν δήλωσε πως ο μέλλων πατέρας θέλει να είναι κοριτσάκι. Το ζευγάρι τον περασμένο Σεπτέμβριο απέκτησε ένα αγοράκι, τον Σον Πρέστον, ενώ αυτό θα είναι το τέταρτο παιδί για τον Φεντερλέιν, αφού έχει άλλα δύο από τον πρώτο του γάμο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]